Φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Νοκ-άουτ η αναμέτρηση, όμως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί δεύτερος αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Φούλαμ για το Κύπελλο Αγγλίας.

* Η Τότεναμ σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της για το Κύπελλο Αγγλίας.

ΦΟΥΛΑΜ (ΤΣΑΜΠ.)

Μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισε από την Μπέρμιγχαμ στις 4 του μηνός η Φούλαμ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γουίγκαν (3-2 εντός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα. Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κασάμι μόλις στο 2’, προτού οι γηπεδούχοι ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με τα γκολ των Κέρνι (30’) και Λούκας Πιαζόν (33’). Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, και πιο συγκεκριμένα στο 47’ ο Μπρέρετον ισοφάρισε σε 2-2 για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 72’ με αυτογκόλ ο Χομπς.

Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Γιοκάνοβιτς σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Φούλαμ επί της Τότεναμ χρονολογείται στις 30 Ιανουαρίου του 2011 με 4-0 για το Κύπελλο Αγγλίας. Στην αποστολή της Φούλαμ για τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκεται κανονικά ο Κάλας (ΑΜ), όχι όμως και ο τιμωρημένος Φρέντερικς (ΜΕ). Κάτω από τα δοκάρια του συλλόγου θα ξεκινήσει ο Μπετινέλι, όπως αποκάλυψε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Προηγούμενο ματς: Η Φούλαμ επικράτησε εντός έδρας με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα οχτώ από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φούλαμ με αντίπαλο την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ εδώ)

Στοιχημάτισε τώρα στο Φούλαμ – Τότεναμ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΤΕΝΑΜ (ΠΡΕΜ.)

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το Βέλγιο και την έδρα της Γάνδης η Τότεναμ, καθώς μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα με 1-0 για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πέρμπετ στο 59’. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Λονδρέζους, αφού είχε προηγηθεί αυτή από τη Λίβερπουλ (2-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα. Η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Ποκετίνο κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη χρονολογείται στις 4 του μηνός κόντρα στη Μίντλεσμπρο (1-0 εντός έδρας).

Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «σπερς» σε όλες τις διοργανώσεις αγνοούν τη νίκη (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες). Στις τρεις σημειώθηκε no-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Την τελευταία φορά που η Τότεναμ φιλοξενήθηκε στην έδρα της Φούλαμ επικράτησε με 2-1 για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ στις 4 Δεκεμβρίου του 2013. Ο Κέιν (ΕΠ) τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Γάνδη την Πέμπτη, για αυτό και ενδέχεται να μη χρησιμοποιηθεί σήμερα. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει την αναμέτρηση ο Βερτόνχεν (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Τότεναμ από τη Γάνδη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Η Τότεναμ επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Betshop)