Στον πρώτο γύρο: Σάλκε – Κολωνία 1-3

* Η Κολωνία παραμένει αήττητη στα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε goal-goal στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Σάλκε για το πρωτάθλημα.

* Η Κολωνία επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Το αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, που «έτρεχε» στο πρωτάθλημα διέκοψε την προηγούμενη βδομάδα η Κολωνία. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Ντάρμσταντ (6-1 εκτός έδρας) και Βόλφσμπουργκ (1-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Στόγκερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φράιμπουργκ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Γκρίφο, προτού ο Μοντέστε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους επτά λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Φίλιπ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 77’. Αήττητοι παραμένουν οι «τράγοι» στις εννέα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (14-4 τα γκολ).

Με τους 32 βαθμούς που συγκέντρωσαν μετά το πέρας 20 αγωνιστικών βρίσκονται στο +7 από τη σημερινή αντίπαλό τους Σάλκε. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Κολωνίας κόντρα στους «βασιλικούς μπλε» σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 10 Μαΐου του 2015 (2-0). Για μία θέση στο κέντρο της αμυντικής γραμμής της Κολωνίας αναμετρώνται οι Μάροχ και Σούμποτιτς, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χόγκερ. Αν δεν καταφέρει, τελικά, να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Γιόγιτς και Οζκάν. Ο Μπίτενκορτ θα πάρει τη θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τους προωθημένους Μοντέστε και Οσάκο.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Κολωνία από τη Φράιμπουργκ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Κολωνίας για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Κολωνία – Σάλκε
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΛΚΕ

Το καθοριστικό βήμα για πρόκρισή της στη φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποίησε μεσοβδόμαδα η Σάλκε, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Μπέργκσταλερ. Οχτώ λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Μάιερ διπλασίασε τα τέρματά τους με κεφαλιά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χούντελααρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Βαϊνζίρλ επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών την προηγούμενη βδομάδα. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εντός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπάγερν Μονάχου (1-1 εκτός έδρας), επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Χέρτα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπεργκστάλερ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 62’ ο Γκορέτζκα. Την περασμένη σεζόν οι «βασιλικοί μπλε» επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1 της Κολωνίας για το πρωτάθλημα. Για μία θέση στην αμυντική τριάδα της Σάλκε στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Κολωνία ανταγωνίζονται οι Μπαντστούμπερ και Νάστασιτς. Ο πρώτος φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου θα αγωνιστεί ένας εκ των Σταμπούλι και Γκέις. Τον τραυματισμό του ξεπέρασε ο Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Προηγούμενο ματς: Η Σάλκε επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Σάλκε για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Interwetten)