*Η τελική φάση του φετινού Κόπα Άφρικα διεξάγεται στην Γκαμπόν και η διοργάνωση αποτελείται από 16 ομάδες που χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου.

*Η Σενεγάλη έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

*Νίκη επί της Σενεγάλης, αλλά και ήττα της Τυνησίας θέλει σήμερα η Αλγερία για να ελπίζει σε πρόκριση. 

Β’ όμιλος: Σενεγάλη 6, Τυνησία 3, Αλγερία 1, Ζιμπάμπουε 1

ΣΕΝΕΓΑΛH

Το μυαλό στα… προημιτελικά του Κόπα Άφρικα έχει η Σενεγάλη που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις και το “2Χ2” στις δυο πρώτες αγωνιστικές, εξασφάλισε την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης. Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων επικρατώντας με 0-2 της Τυνησίας, ενώ ακολούθησε η νίκη με 2-0 επί της Ζιμπάμπουε την προηγούμενη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Αλιού Σισέ μπήκε δυνατά και με τέρματα των Μανέ (9’) και Σαϊβέ (13’) καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο τέταρτο, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια αναμέτρηση πως δεν θεωρείται τυχαία ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Αλιού Σισέ έχει για ακόμη ένα παιχνίδι όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αποκάλυψε όμως πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με δεδομένο πως η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Ζιμπάμπουε η Σενεγάλη την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g και under 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της (παίξτο στην Goalbet).

Το Σενεγάλη – Αλγερία παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΓΕΡΙΑ

Υπό πίεση αλλά και με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Αλγερία, που γνωρίζει πως δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Απογοήτευσε με την μέχρι στιγμής εικόνα της στη διοργάνωση, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρεμιέρα και έμεινε στο 2-2 με τη Ζιμπάμπουε, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 από την Τυνησία. Πολλά τα αμυντικά λάθη για ακόμη ένα παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 0-2, ενώ ο Χανι στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Το συγκρότημα του Λέεκενς αγωνίζεται σήμερα μόνο για τη νίκη κόντρα στην ισχυρή Σενεγάλη, ωστόσο θέλει την ίδια στιγμή ήττα της Τυνησίας από τη Ζιμπάμπουε για να καταφέρει να προκριθεί. Ένα σενάριο που μόνο εύκολο δεν είναι, κάτι που δείχνει να γνωρίζει και ο προπονητής Λέεκενς: “Δυστυχώς δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καλούμαστε να κερδίσουμε μια ισχυρή ομάδα όπως η Σενεγάλη. Δεν έχουμε εύκολο έργο, θα δώσουμε όμως το 100% και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Τυνησία”.

Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι τέθηκαν ο τερματοφύλακας Σουντάνι και καλός φορ Εμπολί, την ίδια στιγμή που αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του αμυντικού Μπενσεμπαϊνί.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-2 από την Τυνησία γνώρισε η Αλγερία την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: g/g τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου