Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα

* Επαναληπτικός για τους “32” του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Στο πρώτο ματς: Ουέσκα – Λας Πάλμας 2-2

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (Α’)

Ισχνό το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε η Λας Πάλμας με το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα (λόγω της ισχύος του εκτός έδρας γκολ), καλείται σήμερα να “τελειώσει τη δουλειά” και να πάρει το εισιτήριο για τους “16”. Δε διανύει, βέβαια, την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν, αφού έρχεται από ένα σερί 0-2-1 σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβισιόν. Τα ισόπαλα 1-1 κόντρα σε Αλαβές (εκτός) και Λεγκανές (εντός) συνοδεύθηκαν από το ατυχές 1-0 του Σαββάτου στο “Βιθέντε Καλδερόν”. Στο 59ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ, με τους νησιώτες να μην καταφέρνουν να προβάλλουν αντίσταση.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο κόουτς Σετιέν για το σημερινό ματς, εξαιρετικά αμφίβολοι ο αμυντικός Αϊτάμι Αρτίλες, ο εξτρέμ Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και ο επιθετικός Αραούχο.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

Το Λας Πάλμας – Ουέσκα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΕΣΚΑ (Β’)

Η Ουέσκα, από την πλευρά της, διαθέτει ένα συμπαγές και πειθαρχημένο σύνολο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Σεγούντα Ντιβισιόν (εντός της ζώνης των πλέι οφ). Παραμένει αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχοντας πάρει τις εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Τενερίφη και Λούγκο κι έχοντας “διαλύσει” εντός έδρας την UCAM Μούρθια με 5-2. Σημειώστε, δε, ότι έχουν λήξει ισόπαλα τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (έχει σκοράρει στα 4/5 ματς). Από την κερκίδα θα παρακολουθήσει το σημερινό ματς ο κόουτς Ανκέλα (λόγω τιμωρίας), που έχει τις απουσίες των τραυματιών Ναγκόρε και Χάβι Χιμένεθ.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Λούγκο.

Στατιστικό: Ισόπαλα (και στο G/G) τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της (παίξτο στην Goalbet).