Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα

*Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν στα τελευταία 10 ματς με τη Λιλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, κέρδισε τα 7 (6/10 G/G).

ΛΙΛ

Μ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι ξεκινά η 11η αγωνιστική της Ligue 1, ανάμεσα σε Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις απογοητεύσεις της σεζόν, καθότι έπειτα από 10 αγωνιστικές βρίσκονται στην 16η θέση με 10 πόντους και ρεκόρ 3-1-6, όλες οι νίκες τους ήρθαν εντός έδρας (3-0-2), ενώ μακριά απ’ αυτήν τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά (0-1-4). Την περασμένη εβδομάδα οι «λιλουά» πήραν νίκη «βάλσαμο» με το 2-1 εντός έδρας επί της Μπαστιά, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε χάρη στα δύο γρήγορα γκολ από Κορσιά και Έντερ στην αρχή του δεύτερου μέρους. Δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί, που εντός έδρας έχει δείξει ότι έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της.

Άπαντες συζητούν για τα διοικητικά ζητήματα, καθώς είναι γνωστό απ’ την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ζεράρ Λόπες θα είναι κατά 99% ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Formula 1, Lotus, ο οποίος είναι επιχειρηματίας απ’ το Λουξεμβούργο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στο 1 δις ευρώ! Ο Λόπες έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει με τον Αντονετί στον πάγκο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Λιλ με 2-1 επί της Μπαστιά. Ο Κορσιά το 1-0 στο 51’, το 2-0 ο Έντερ στο 57’, μείωσε ο Ντιαλό στο 71’.

Στατιστικό: 4/5 εντός έδρας Χ ημίχρονα μετράει η Λιλ στο πρωτάθλημα (παίξτο στον Stoiximan).

Το Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν παίζει στον Stoiximan με 0% γκανιότα
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Γκρίνια και αποδοκιμασία είχε το μενού της περασμένης εβδομάδας για την Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν κατάφερε να υπερκεράσει την αντίσταση της Μαρσέιγ στο κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας. Έπαιξε τους Μασσαλούς σαν τη «γάτα με το ποντίκι», είχε 65% κατοχή μπάλας, 17 τελικές προσπάθειες και 9-0 κόρνερ, σπατάλησε μερικές τεράστιες ευκαιρίες έχοντας ως μοιραίο τον Καβάνι, η μπάλα όμως δεν πήγε μέσα. Αποδοκίμασε ο κόσμος στο φινάλε, κάτι που συνέβη και τη στιγμή της αντικατάστασης του Ντι Μαρία, ο οποίος προς το παρόν δεν κάνει καλή σεζόν. Γενικώς, το κλίμα είναι περίεργο στο εσωτερικό της Παρί, καθώς είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο Ουνάι Έμερι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, κάποιοι εκ των οποίων (Χεσέ, Μπεν Αρφά) έχουν εκφράσει δημοσίως παράπονα.

Ήταν η πρώτη απώλεια έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Παρί, η οποία έχει μείνει στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Νις, μια πρωτόγνωρη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. «Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη και εγώ την προσφέρω στους παίκτες μου. Ο σκοπός μας είναι μέχρι τον Δεκέμβριο να είμαστε στην πρώτη θέση και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», είπε ο Έμερι. Δεν είναι σίγουρο το 4-3-3, καθώς ο Ισπανός κόουτς δοκίμασε και το 4-2-3-1, κάτι που αν συμβεί θα φέρει τον Χεσέ στην ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ.

Στατιστικό: Από 4/5 2-3 Goal προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας.