Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

* Οι αγώνες του ομίλου πραγματοποιούνται στην Ουκρανία.

* Βαθμολογία ομίλου: Ουκρανία 6β., Τουρκία 4β., Λετονία 1β., Ισλανδία 0β.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U19

Από την ήττα με 1-2 από τους μικρούς της Τουρκίας προέρχονται αυτοί της Ισλανδίας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν και πάλι κατώτεροι των αναμενομένων και μοιραία γνώρισαν τη δεύτερη αποτυχία τους σε ισάριθμα ματς στον όμιλο. Πλέον ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν με μόλις ένα ματς να απομένει, ωστόσο οι Ισλανδοί θέλουν τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου και να δώσουν απαντήσεις για τις κακές εμφανίσεις τους. Κόντρα στην αδύναμη Λετονία έχουν τον πρώτο λόγω για τη νίκη, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-2 από την Τουρκία.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα εννιά από τα 12 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΛΕΤΟΝΙΑ U19

Με κατεβασμένα τα χέρια έχασαν οι μικροί της Λετονίας από τους οικοδεσπότες Ουκρανούς, δείχνοντας ανήμποροι να αντισταθούν στις ορέξεις των αντιπάλων τους. Το σκορ σταμάτησε στο 0-3 ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερε διαστάσεις, ωστόσο το σύνολο του Μπασόφ διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τουρκία στο εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου. Βρίσκεται στην 3η θέση με ένα βαθμό όντας στο -3 από τους Τούρκους και η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση είναι μονόδρομος αν θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κόντρα στους Ισλανδούς είναι ελαφρώς αουτσάιντερ, ωστόσο είναι αυτοί που έχουν το κίνητρο και δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν αποφασισμένοι και βελτιωμένοι ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-3 από την οικοδέσποινα Ουκρανία.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.