Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματικά Ευρώπης για το Μουντιάλ 2018. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους (επτά όμιλοι των έξι ομάδων και δύο όμιλοι των πέντε ομάδων). Οι εννιά πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τέσσερα ακόμα εισιτήρια.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, με τη Σερβία να πετυχαίνει δύο νίκες επί της Αυστρίας (1-0 και 1-3).

ΣΕΡΒΙΑ

Σε έναν όμιλο με εξαιρετικό ενδιαφέρον εξελίσσεται ο 4ος, με τέσσερις ομάδες (τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις) να έχουν συλλέξει από τέσσερις βαθμούς μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών (Σερβία, Αυστρία, Ιρλανδία, Ουαλία). Για να εξειδικεύσουμε στη Σερβία, η ομάδα του Σλάβολιουμπ Μούσλιν ξεκίνησε τα προκριματικά με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ιρλανδία με σκορ 2-2, ενώ την Πέμπτη πέρασε με 0-3 από τη Μολδαβία, συνδυάζοντας σκορ και θέαμα. Διάταξη 3-4-3 χωρίς κλασικό “εννιάρι” επέλεξε ο Μούσλιν και δικαιώθηκε.

Αήττητοι οι Σέρβοι στα πέντε παιχνίδια τους με τον νέο τεχνικό στον πάγκο (επίσημα και φιλικά, 3-2-0 το σερί), στέλνουν μηνύματα ανάκαμψης. Δεν υπάρχει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του σημερινού ματς και λογικά ο Μούσλιν θα διατηρήσει το ίδιο αρχικό σχήμα. “Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό της Πέμπτη. Πιστεύω ότι η Αυστρία είναι πιο επικίνδυνος αντίπαλος ακόμα και από την Ιρλανδία. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, θα το καταλάβει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μούσλιν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το νικηφόρο 0-3 από την έδρα της Μολδαβίας. Ο Κόστιτς άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με τους Ιβάνοβιτς (37′) και Τάντιτς (59′) να κλειδώνουν το τρίποντο.

Στατιστικό: Αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά), με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες (παίξτο στην Betshop).

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ 2018 (Κλικ εδώ)

Το Σερβία – Αυστρία παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ

Οι Αυστριακοί, από την πλευρά τους, έχουν διατηρήσει τον Μαρσέλ Κόλερ στον πάγκο τους, παρά τη μέτρια παρουσία στην τελική φάση του EURO 2016 (αποκλεισμός στη φάση των ομίλων με σερί 0-1-2). Μπήκαν με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, φεύγοντας με το νικηφόρο 1-2 από τη Γεωργία. Δυσκολεύτηκαν, όμως, αρκετά στο ματς της Πέμπτης απέναντι στους Ουαλούς, με το ισόπαλο 2-2 να κρίνεται δίκαιο. Η Αυστρία επέτρεψε δύο φορές στους αντιπάλους της να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και της πιστώνεται το γεγονός ότι “έβγαλε” αντίδραση σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Ιδιαίτερο το σημερινό ματς για τον κεντρικό αμυντικό Ντράγκοβιτς και τον εξτρέμ Αρναούτοβιτς, οι οποίοι έχουν σερβικές ρίζες. Αμφότεροι τόνισαν ότι δεν πρόκειται να πανηγυρίσουν σε περίπτωση που σκοράρουν. Χαρακτηριστικές των συναισθημάτων τους είναι οι δηλώσεις του Ντράγκοβιτς: “Αγωνιζόμαστε απέναντι στην… πατρίδα των γονιών μας. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου θα υποστηρίζουν τη Σερβία, αλλά πιστεύω ότι οι παππούδες μου θα χαίρονται για μένα”. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει του σημερινού αγώνα είναι ο κίπερ Άλμερ, που χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο 58ο λεπτό του ματς με τους Ουαλούς. Ο Οζκάν θα τον αντικαταστήσει πιθανότατα στο αρχικό σχήμα.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουαλία. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 28′ με τον Αρναούτοβιτς. Ο Βίμερ υπέπεσε σε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 48′.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).