Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Η Γκλάντμπαχ επικράτησε από το ημίχρονο στα εννέα από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Γκλάντμπαχ σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα οχτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Το Αμβούργο αδυνατεί να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Γκλάντμπαχ μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Βέρντερ Βρέμης (4-1 εντός έδρας) και Ίνγκολσταντ (2-0 εντός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Λειψία (1-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Σούμπερτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάλκε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 4-0 πριν από δύο βδομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσούπο Μοτίνγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα μέσα σε δύο λεπτά αυτοί ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-0, χάρη στα γκολ των Εμπολό (56’) και Γκορέτζκα (58’). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε επτά λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Εμπολό με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Στο βασικό σχήμα της Γκλάντμπαχ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης θα βρεθεί και πάλι ο Χέρμαν, με τον Τραορέ να κάθεται στον πάγκο. «Το Αμβούργο βρίσκεται σε μία θέση που δεν θα έπρεπε στο βαθμολογικό πίνακα. Κόντρα σε εμάς θα θέλει να αποδείξει αυτό το πράγμα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γκλάντμπαχ, η οποία την Τετάρτη ταξιδεύει στην έδρα της Σέλτικ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε η Γκλάντμπαχ από τη Σάλκε, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Γκλάντμπαχ επικράτησε στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Interwetten)

Στοιχημάτισε τώρα στο Γκλάντμπαχ – Αμβούργο
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Μετά το πέρας έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα το Αμβούργο δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, κάτι που ισχύει και για την Ίνγκολσταντ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γκίσντολ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σημειώσει μία ισοπαλία και πέντε ήττες (2-12 τα γκολ). Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ίνγκολσταντ (1-1 εντός έδρας) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λεβερκούζεν (3-1 εκτός έδρας), Λειψία (4-0 εντός έδρας), Φράιμπουργκ (1-0 εκτός έδρας), Μπάγερν Μονάχου (1-0 εντός έδρας) και Χέρτα (2-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία πριν από δύο βδομάδες οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29’ με τον Ιμπίσεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 70’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Με τον Σακάι να έχει επιστρέψει από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του την Πέμπτη ο Ντίκμαϊερ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των «δεινόσαυρων» στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Την περασμένη σεζόν το Αμβούργο κατάφερε να επικρατήσει δύο φορές της Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα (3-0 εκτός και 3-2 εντός έδρας).

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Χέρτα το Αμβούργο καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Το Αμβούργο γνώρισε την ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.