Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

9ος όμιλος: Αγγλία 17 (7 αγ.), Νορβηγία 13 (7 αγ.), Ελβετία 12 (8 αγ.), Καζακστάν 4 (7 αγ.), Βοσνία Ερζεγοβίνη 3 (7 αγ.)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ U21

Με μοναδικό στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση του 9ου ομίλου, στην οποία βρίσκεται η Βοσνία Ερζεγοβίνη από την οποία απέχει ένα βαθμό, το Καζακστάν υποδέχεται στην έδρα του τη Νορβηγία σήμερα. Μετά το πέρας επτά αγωνιστικών για τα προκριματικά του Euro U21 2017 το συγκρότημα του Μασούντοφ σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες (3-11 τα γκολ). Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ελβετία (3-0 εκτός έδρας) και Αγγλία (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη Πέμπτη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε μόλις στο 6’ ο Γκρέι. Στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το Καζακστάν σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις πέντε δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε το Καζακστάν από την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα έξι από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια του Καζακστάν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21

Μη μπορώντας να διεκδικήσει την 1η θέση του 9ου ομίλου η Νορβηγία έχει ήδη «σφραγίσει» τη 2η, που ενδεχομένως να της δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ των προκριματικών του Euro U21 2017. Μετά το πέρας επτά αγωνιστικών το συγκρότημα του Σμέρουντ σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες (9-10 τα γκολ) συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ελβετία (η οποία έχει παιχνίδι περισσότερο). Μετά τη βαρύτατη εκτός έδρας ήττα με 6-1 που γνώρισαν από την Αγγλία οι Σκανδιναβοί επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Ελβετίας την προηγούμενη Παρασκευή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζαχίντ ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 66’ με τον Φερνάντες. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 79’ ο Ελιουνούσι, δίνοντας το «τρίποντο» στη Νορβηγία.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε στην έδρα της η Νορβηγία επικρατώντας με 2-1 της Ελβετίας για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της Νορβηγίας σε όλες τις διοργανώσεις.