Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ιταλία 23β (9 αγ.), Σερβία 17β (8 αγ.),  Σλοβενία 15β (8 αγ.), Ιρλανδία 12β (9 αγ.), Λιθουανία 6β (8 αγ.), Ανδόρα 3β (10 αγ.).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Χωρίς στόχους αναμένεται να παρουσιαστεί στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά η Ιρλανδία. Το συγκρότημα του Κινγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του 2ου ομίλου με δώδεκα πόντους στη συλλογή του, πέντε μακριά από την σημερινή της αντίπαλο και δεύτερη Σερβία και όπως αναφέραμε και παραπάνω μ’ αυτό το ματς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά, χωρίς να καίγεται για να πάρει αποτέλεσμα σήμερα. «Μπορεί να μας λείπει το κίνητρο, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να κλείσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κινγκ, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα του δεν αναμένεται να κάνει «χάρες» στους Σέρβους που αναζητούν τη νίκη. Στις 06/09 οι δύο αντίπαλοι τεθήκαν και πάλι αντιμέτωποι, στη Νόβι Σαντ, με τους Σέρβους να επικρατούν με 3-2. Τρεις νίκες και μια ήττα το ρεκόρ των Ιρλανδών στα παιχνίδια που έδωσαν στην έδρα τους, στις νίκες μάλιστα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Τιμωρημένος ο βασικός κίπερ Ρότζερς, επέστρεψε μετά από τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ο φορ Ντάφους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Ιρλανδία.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στα προκριματικά (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΣΕΡΒΙΑ U21

Από τη δική της πλευρά η Σερβία κρατάει την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Σίβιτς φιγουράρει στη δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντας συλλέξει 17 πόντους μετά το πέρας οκτώ αγώνων, έξι λιγότερους από την Ιταλία και στο +2 από την Σλοβενία, η οποία είναι ο μοναδικός τους αντίπαλος στην προσπάθεια που κάνουν αμφότερες για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε πρόκριση. Οι Σέρβοι αυτό που θέλουν σήμερα είναι να πάρουν σήμερα τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, ώστε σε περίπτωση που κερδίσουν και οι Σλοβένοι (εκτός με την αδιάφορη Λιθουανία), να έχουν τον πρώτο λόγο την τελευταία αγωνιστική, που του υποδέχονται στην έδρα τους. Αήττητη είναι η Σερβία στις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της στα προκριματικά, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Τιμωρημένος ο πολύτιμος Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (μέσος).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Σερβία 3-2 επί της Ιρλανδίας.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, επίσημου και φιλικού χαρακτήρα.