Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα της Λανούς αναδείχθηκε την περασμένη αγωνιστική η Αλντοσίβι. Καλή η εικόνα της στο παιχνίδι, είχε όπως και η αντίπαλός της δικές της ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, πιέστηκε στο φινάλε, αλλά κράτησε χωρίς κόπο. «Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, πρέπει να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο την έδρας μας, αν δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Κιρόζ. Στο ξεκίνημα της στο νέο πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα, μιας και είναι άσφαιρη στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια. Κόντρα στην Ταγιέρες αναζητά την πρώτη της νίκη και είναι εφικτό να την πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα στα μέτρα της. Μοναδικός απών ο Μεδίνα (ΜΕ 4/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Λανούς.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Αλντοσίβι στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα (παίξτο στην Betshop)

Διαβάστε τα Προγνωστικά Αργεντινής (Κλικ εδώ)

Το Αλντοσίβι – Ταγιέρες παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Από την άλλη πλευρά η Ταγιέρες έμεινε και αυτή με τη σειρά της ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπάνφιλντ στην έδρα της. Χωρίς πλάνο στο πρώτο μέρος, περιορίστηκε σε μικροευκαιρίες, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά το πρόβλημα στην επίθεση παραμένει, καθώς δεν σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι. Πήρε τουλάχιστον τον δεύτερο βαθμό στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, μετά από δύο σερί ήττες από Ρίβερ Πλέιτ (1-0 εντός έδρας) και Κολόν (1-0 εκτός έδρας). Σαφέστατος ο κόουτς Κουντέλκα, τόνισε: «Για να πάρουμε νίκη, πρέπει να σκοράρουμε». Ο ίδιος θεωρεί πως η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο και αδικείται από τα αποτελέσματα. Μια ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισμός της στις φετινές εξόδους. Εξέτισε ο Κιντάνα (ΑΜ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Μπάνφιλντ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.