Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝ.

Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές, όπου και μετρούσε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρσέλο Κάμπο φιλοξενήθηκε από την Βάσκο, στο ντέρμπι για την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ούσα από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, η Γκοϊανιάνσε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως αντί να πετύχει γκολ, δέχθηκε και δεύτερο, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι. Αυτή η ήττα της την έριξε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, τρεις πλέον λιγότερους από την πρωτοπόρο Βάσκο. Παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με 21 τέρματα παθητικό, όσα έχει και η Λοντρίνα. Πολύ καλή η παρουσία της μπροστά στο κοινό της, όπου και μετράει εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, πράγμα στο οποίο ποντάρει για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο αποψινό παιχνίδι. Δεν έχουν αναφερθεί πιθανές απουσίες για την αναμέτρηση κόντρα στην Τζόινβιλ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Βάσκο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι η Τζόινβιλ, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Βάσκο (2-0), η ομάδα του Ραμόν Μενέζες φιλοξένησε την Αβαΐ, στο ντεμπούτο του 44χρονου τεχνικού στον πάγκο της, από την οποία και ηττήθηκε εν τέλει με 0-1. Μετά και από αυτή την ήττα της, η Τζόινβιλ εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας 24 βαθμούς, ούσα και στο -7 από τη σωτηρία της. Τρεις νίκες και εννέα ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα, ενώ παράλληλα διαθέτει με διαφορά και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, καθώς έχει σκοράρει μόλις 16 τέρματα. Εκτός μάχης για την αποψινή αναμέτρηση έχει τεθεί ο Ζαέλ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Αβαΐ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.