Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Μπορεί εκ προοιμίου να φαινόταν πως φέτος δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει βαθμολογικά τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος, βάσει των δυνατοτήτων του ρόστερ της, όμως από την άλλη, ουδείς περίμενε πως μόλις στην πέμπτη αγωνιστική θα έχει προλάβει να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αυτήν απέναντι στον Άρη Λεμεσού και ενώ εκτός αυτής μετρούσε μόνο ισοπαλίες, γνώρισε διασυρμό στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 4-1. Η «Κυρία» επηρεάστηκε σαφέστατα από την καθ’ όλα αυστηρή αποβολή του Σιβού μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης και «παραδόθηκε» στον αντίπαλό της που στη συνέχεια έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσε τέσσερα τέρματα, με την ίδια να καταφέρνει απλώς να σημειώσει το γκολ της τιμής στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αδύνατον να παίξουμε ποδόσφαιρο με αυτές τις συνθήκες. Η αποβολή διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα» δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος ο προπονητής της Αντόνιο Πούτσε, για τον οποίο πάντως εκφράζεται προβληματισμός, άσχετα με το γεγονός πως η διοίκηση με δηλώσεις της τον άφησε εκτός «κάδρου» και «έβαλλε» μόνο κατά του διαιτητή Μασιά, λέγοντας πως ήταν αυτός ο αποκλειστικός υπαίτιος για το αποτέλεσμα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως άπαντες στις τάξεις της περιμένουν την άμεση επιστροφή στις νίκες και καλύτερη ευκαιρία από ένα σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό απέναντι στην ΑΕΛ, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος αμυντικός Σιβού, εκτός συνεχίζουν οι στόπερ Αγκιλάρ και Ερέρο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο μέσος Καλό.

Προηγούμενο ματς: Βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στατιστικό: Τα 5 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα.

Το ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Βρίσκεται σε πραγματικά καταπληκτική κατάσταση από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι η μοναδική της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Πέραν αυτού μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 13 βαθμούς.

Σήμερα, είναι λογικό πως θα παραταχθεί με την ψυχολογία της στα ύψη, αφού προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα, στο πρώτο φετινό Λεμεσιανό ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και να της βάλουν δύσκολα, αλλά κατάφερε να βρει «απάντηση» πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, γεγονός που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να καταφέρει να «γυρίσει» ολοκληρωτικά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο χάρη σε γκολ του επανακάμψαντα Αρουαμπαρένα. «Ήταν πραγματικό ντέρμπι, εμείς δείξαμε πάθος και φτάσαμε στην ανατροπή κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Τώρα κοιτάμε μόνο την Ανόρθωση» δήλωσε περιχαρής ο προπονητής Πάμπου Χριστοδούλου.

Για πρώτη φορά φέτος, μάλιστα, από επίσημα χείλη (σ.σ. των διοικούντων) ακούστηκε πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Πλην του θετικού κλίματος που έχει καλλιεργηθεί από τις εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις, η ΑΕΛ δεν αντιμετωπίζει και αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία επιθετικού Ελία, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για την ενδεκάδα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει την επιστροφή του 33χρονου τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Κύπρο έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τη Λάρισα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 5/6 εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ (Παίξτο στην Interwetten).