Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ Α.Ο

Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από δυο παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα η Τρίγλια Ραφήνας, η οποία σήμερα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιο Ιερώθεο (0-1), η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλο αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανθηραϊκό, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2. Η Τρίγλια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μετά από εννέα λεπτά αγώνα, χάρη στο τέρμα του Πουλάκου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν με 2-1 πριν από το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Ποτουρίδης ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους, όμως στη συνέχεια δέχθηκαν ακόμη δυο γκολ και γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2. Επιπλέον ενίσχυση και χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και να δέσει σαν σύνολο θέλει ο Ψυρόπουλος, με σκοπό να δημιουργηθεί μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 από τον Πανθηραϊκό για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΚΗΦΙΣΙΑ

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα η Κηφισιά, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα, μετά και το “διπλό” επί της Ρόδου (1-4). Η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου φιλοξένησε τον Ατσαλένιο, από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν δικαιώς να προηγηθούν με το τέρμα του Χαϊκάλη στο 19ο λεπτό. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς στην επανάληψη ο Ατσαλένιος έκανε την ανατροπή του σκορ και πήρε τη νίκη. Να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις στοχεύει σήμερα στο παιχνίδι με την Τρίγλιας Ραφήνας, με τον Γιαννακόπουλο να περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς η αντίπαλη ομάδα προέρχεται από δυο σερί ήττες. Απόλυτη συγκέντρωση συνέστησε στους παίκτες του. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πάολο Φαρινόλα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, γεγονός που δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τον Ατσαλένιο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το Πρωτάθλημα.