Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ρίο Άβε με αντίπαλο την Εστορίλ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΡΙΟ ΑΒΕ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Ρίο Άβε, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπράγκα (1-1 εκτός έδρας) και επικράτησε των Φεϊρένσε (1-0 εντός έδρας), Μαρίτιμο (1-0 εκτός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Νούνο Καπούτσο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πάκος Φερέιρα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1 την προηγούμενη βδομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Ματέους Σίλβα, ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Οσέι.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής εννέα λεπτά πριν το τέλος των 90’ με τον Γουακάσο, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η Ρίο Άβε σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην Εστορίλ γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή την περασμένη σεζόν στην έδρα της με 3-1. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε η Ρίο Άβε από την έδρα της Πάκος Φερέιρα καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΕΣΤΟΡΙΛ

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Εστορίλ μετά το πέρας έξι αγωνιστικών στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε (2-0 εντός έδρας) στις 17 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Φαμπιάνο Σοάρες μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Πάκος Φερέιρα (0-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Φεϊρένσε (2-0 εντός έδρας), Πόρτο (1-0 εκτός έδρας), Μπράγκα (3-1 εντός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-2 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 3-0 χάρη στα γκολ των Ντόστ (13’, 62’) και Κόατες (59’).

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπρούνο Γκόμες στο 85’, προτού ο Αντρέ κάνει το 4-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ο Μπρούνο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. «Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πήρε δίκαια τη νίκη. Ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είμαι χαρούμενος από τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι προσαρμόζονται γρήγορα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εστορίλ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 4-2 γνώρισε η Εστορίλ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Εστορίλ αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Magicbet)