Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΑΜΡΟΚ

Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ντάνταλκ προέρχεται η Σάμροκ, η οποία εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη χαρά των γηπεδούχων για την ευρωπαϊκή τους επιτυχία και το γεγονός πως δεν ήταν πλήρως συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς. Το συγκρότημα του Μπράντλεϊ διατηρήθηκε έτσι στην 4η θέση με 47 βαθμούς και είναι μόλις στο -2 από την τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στα έξι παιχνίδια που του απομένουν καλείται να δείξει την ίδια σοβαρότητα ιδίως αμυντικά και να πάρει τις απαραίτητες νίκες που θα κάνουν τη χρονιά από αδιάφορη, πετυχημένη. Κόντρα στην Γκάλγουεϊ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο συμπαγείς και ουσιαστικοί, όπως στο ματς της περασμένης εβδομάδας. Στο 5-3-1 το ρεκόρ τους στα εννιά τελευταία εντός έδρας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ντάνταλκ.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά Ιρλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Από την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Μποέμιανς προέρχεται η Γκάλγουεϊ, η οποία πανηγύρισε τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές ξηρασίας στις οποίες μέτρησε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Το σύνολο του Ντιουν βρέθηκε έτσι στην 7η θέση με 34 βαθμούς και πλέον είναι εντελώς αδιάφορο για τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος, όντας μακριά από όλους και από όλα. Μοναδικός στόχος της ομάδας από εδώ και στο εξής είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, ωστόσο η 5η θέση είναι το «ταβάνι» που μπορούν να φτάσουν οι φιλοξενούμενοι. Κόντρα στη Σάμροκ έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν αν θέλουν να φύγουν με κάτι θετικό, αι να μην τα καταφέρουν όμως δεν θα αλλάξει τίποτα στην ήδη πετυχημένη χρονιά τους, με το στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί προ πολλού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Μποέμιανς.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα 11 από τα 13 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.