Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Σημειώθηκε over 2,5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Ρόδεραμ για το πρωτάθλημα.

* Η Ρόδεραμ γνώρισε την ήττα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Χάντερσφιλντ παραμένει αήττητη στα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Ρόδεραμ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Μία νίκη πανηγύρισε η Χάντερσφιλντ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο την ΚΠΡ (2-1 εντός έδρας) στις 17 του μηνός. Στις άλλες το συγκρότημα του Βάγκνερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπράιτον (1-0 εκτός έδρας) και Ρέντινγκ (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπέερενς. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 26’, όταν ο Φαν λα Πάρα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Με τους 19 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών η Χάντερσφιλντ υποχώρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη Νόριτς να την προσπερνά και να βρίσκεται στο +1. Στις υπηρεσίες των Φαν λα Πάρα, Χάντσον και Λόουϊ δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε ο προπονητής του συλλόγου, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι. Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Λόλεϊ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Χάντερσφιλντ από τη Ρέντινγκ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Χάντερσφιλντ επικράτησε στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΡΟΔΕΡΑΜ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Ρόδεραμ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά τη μοναδική νίκη του επί της Μπρέντφορντ (1-0 εντός έδρας) στις 20 Αυγούστου το συγκρότημα του Σταμπς μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπρίστολ Σίτι (2-2 εντός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπάρνσλεϊ (4-0 εκτός έδρας), Μπλάκμπερν (4-2 εκτός έδρας) και Κάρντιφ (2-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μπράουν στο 60’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 73’ από τον Λάμπερτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέτρεψε τα δεδομένα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα σε αυτή. Στην αποστολή της Ρόδεραμ επιστρέφει ο μέσος Αντεγιέμι, ενώ εκτός παραμένει σταθερά ο αμυντικός Κέλι.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Ρόδεραμ από την Κάρντιφ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Ρόδεραμ δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Magicbet)