Οι τζίροι στο Nations League

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών με τους αγώνες τους πρωταγωνιστούν στο κουπόνι της Κυριακής (12/06). Πιο ειδικά, τα ματς του Nations League και πάλι τραβούν τα φώτα πάνω τους, με το παιχνίδι Ελλάδα – Κόσοβο να ξεχωρίζει. Πάμε παρακάτω στις κυριότερες μεταβολές αποδόσεων, καθώς και στο πως μεταβάλλονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Στο Nations League που προαναφέραμε πάμε αρχικά και στην αναμέτρηση Γεωργία – Βουλγαρία. Ο άσος έχει πάρει την κάτω βόλτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είχε καταγράψει απόδοση 2.38 και πλέον έχει πέσει χαμηλά στο 1.60.

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από τη Serie A Βραζιλίας και το παιχνίδι Κοριτίμπα – Παλμέιρας. Το “διπλό” είναι το σημείο που υποχωρεί σε αυτή την περίπτωση, καθώς είχε αρχική τιμή στο 2.30 και τώρα είναι στο 1.67.

Στο Nations League και την αναμέτρηση Σλοβενία – Σερβία, το διπλό είχε ανοίξει στο 2.00 και έχει φτάσει στο 1.73.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το Nations League συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και πάλι. Πιο ψηλά στη λίστα με τους τζίρους στο 1Χ2 βρίσκεται ο αγώνας Νορβηγία – Σουηδία. Έχει 110.200€ και το 48,66% από αυτά έχουν τοποθετηθεί στον άσο.

Έπεται το ματς Ελβετία – Πολωνία, όπου ο τζίρος είναι στα 95.170€ και το 45,56% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι Γεωργία – Βουλγαρία ακολουθεί, με 88.771€ σε τζίρο. Το 62,13% από αυτά έχει κατεύθυνση τον άσο.

Δείτε τους τζίρους στα σημερινά παιχνίδια

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 13:15 και ενδέχεται να μεταβληθούν.