Αξιοσημείωτες πτώσεις “διπλών” – Απίστευτα πονταρίσματα στο Γαλλία – Πολωνία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συναρπαστικά παιχνίδια για τη φάση των “16” του Μουντιάλ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις για μουντιαλ στοιχημα.

Πρώτη στάση στη Β’ Τουρκίας για το ματς Αλτάι – Μπόλουσπορ. Μεγάλη πτώση παρουσιάζεται στο διπλό, αφού από το 2.50 προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο 1.75.

Στην Ισπανία προχωράμε και το παιχνίδι Ρέγιες – Ταλαβέρα. Το “διπλό” είναι και εδώ σημείο που υποχωρεί, καθώς έχει πέσει από το 4.75 ως το 3.40.

Στη Ρουμανία τώρα για την αναμέτρηση Άργκες – Ραπίντ Βουκουρεστίου. Το διπλό έχει πάρει την… κατηφόρα, άνοιξε στο 2.30, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1.75.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Τα παιχνίδια του Μουντιάλ είναι αυτά που συγκεντρώνουν το ποντάρισμα για ακόμη μια ημέρα. Στην πρώτη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Γαλλία – Πολωνία, το οποίο έχει συγκεντρώσει 3.248.383 €, εκ των οποίων το 74,27% έχει κατεύθυνση τον άσο.

Στη δεύτερη θέση το Αγγλία – Σενεγάλη με τζίρο 1.384.649 € και το 64% έχει πέσει στον άσο.

Σε παιχνίδι που διεξάγεται στις 17:15 και συγκεκριμένα στο Σανταντέρ – Λούγκο για τη Β’ Ισπανίας. Εδώ έχουν πονταριστεί 10.998 €, με τον άσο να παίρνει το 49% σχεδόν.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:20.