*Παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.
*O νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Χέγκελμαν – Πάιντε.
*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην πρόσφατη ιστορία τους.
ΖΙΡΑ (Αζερμπαϊτζάν, Νο 219)
Προηγούμενο ματς: Η Ζίρα έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Αράζ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μάρτινα Ζούνιορ να χάνει πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Βρέθηκε να χάνει από δύο γκολ των Αντράντε (15’), Σάντος (33’), πριν μειώσει με τον Ρουάν Ρενάτο στο 69’. Δέχθηκε τρίτο τέρμα από τον Ραμάν Μασάντο στο 73’ και μείωσε με τον Μάρτινς Ζούνιορ στο 83’.
H Ζίρα τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν, αλλά επειδή η ομάδα που τερμάτισε τρίτη, η Τουράν, τιμωρήθηκε από την UEFA για στημένα παιχνίδια, πήρε τη θέση της!
Κάτι που όπως είπε και ο τεχνικός της, Ρασάντ Σαντίγκοφ, τους έπιασε εξ απήνης, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει προετοιμασία με στόχο να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα και όχι στο σημερινό παιχνίδι! Γι’ αυτό και δεν έχουν παίξει κανένα φιλικό ως τώρα.
Παρόλα αυτά, ελπίζει πώς θα παρουσιαστεί έτοιμη για τη σημερινή αναμέτρηση, έχοντας στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Έχει συμμετάσχει και τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας φτάσει τη μία από τις δύο σεζόν ως τα πλέι οφ, χωρίς να έχει μπει σε φάση ομίλων.
Στατιστικά
*Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*Τρία συνεχόμενα G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ (Γεωργία, Νο 255)
Προηγούμενο ματς: Η Τορπέντο Κουτάισι έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Ιμπέρια 1999, αν και προηγήθηκε με δύο γκολ των Άντριτς (5’), Αραμπίτζε (34’), πριν δεχθεί την ισοφάριση από τους Μπεντοσβίλι (37’), Νταντιάνι (75’).
Η Τορπέντο Κουτάισι έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Ιμπέρια 1999 στον τελικό του Σούπερ Καπ της Γεωργίας, παίρνοντας τον τίτλο στα πέναλτι, εκεί που επικράτησε με 5-6!
Είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της χώρας της, με το πρωτάθλημα να διεξάγεται κανονικά αυτή την περίοδο, στο -7 από την κορυφή. Πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Έχει μόνο μία νίκη σε 90λεπτο στους έξι τελευταίους αγώνες, με τρεις ήττες, ενώ έχει σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς παίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χωρίς όμως να μπει ποτέ σε φάση ομίλων.
Και στον πάγκο της έχει έναν Γερμανό τεχνικό, τον Ντιρκ Σούστερ, που βρίσκεται εκεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Στατιστικά
*6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*6/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.