Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (29.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (29/04) ενόψει του γεμάτου Σ/Κ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα, όπως της Λα Λίγκα, της Μπουντεσλίγκα και της Λιγκ 1. Ας δούμε τις αναμετρήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν παρακάτω.

Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη La Liga ανοίγει σήμερα με μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στο “Πιθχουάν”. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Κάντιθ με στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της 4αδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για τον υποβιβασμό.

Για το 5Χ5 η Ουνιόν

Το απόλυτο φαβορί για νίκη αποτελεί η Ουνιόν με αντίπαλο την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας στην Αλσατία

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, και απόψε θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο παιχνίδι που εκκινεί την 35η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας.

Magic Box*: €1000, €1000, €1000…κάθε μέρα, εγγυημένα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να βάλουν τέλος στην γκίνια

Ουτρέχτη και Ναϊμέγκεν δεν πατάνε καλά στα πόδια τους το τελευταίο διάστημα και με τον στόχο των πλέι οφ να διακυβεύεται, τίθενται αντιμέτωπες απόψε το βράδυ στην έδρα της πρώτης για την αρχή της 31ης αγωνιστικής της Α’ Ολλανδίας.

Τα βλέμματα στο Αμβούργο

Με πέντε αναμετρήσεις ξεκινά η 32η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο Σαν Πάουλι – Νυρεμβέργη, την ίδια ώρα η Βέρντερ υποδέχεται την Χόλσταϊν Κίελ. Στην έδρα της Σαντχάουζεν δοκιμάζεται η Σάλκε.

Με φόντο το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Για την έβδομη αγωνιστική στα πλέι οφ της Κύπρου, η Πάφος υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού (19:00), με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την ευρωπαϊκή έξοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Την ίδια ώρα, για τα πλέι άουτ, η ΑΕ Λεμεσού φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Νίκη παραμονής ψάχνει η Φαμαλικάο

Η 32η αγωνιστική στην Πορτογαλία ανοίγει με τον αγώνα Φαμαλικάο – Εστορίλ, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο για τους γηπεδούχους. Με επιστροφές βασικών παικτών και καλή ψυχολογία από το 0-0 στο “Ντα Λουζ” η Φαμαλικάο, αδιάφορη, ντεφορμέ και με απουσίες στα χαφ η Εστορίλ.

Πελατειακή σχέση στο Γκενκ

2η αγωνιστική των Playoffs Ευρώπης στο Βέλγιο με τον αγώνα Γκενκ – Μάλιν. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, στο -2 από την πρώτη του ομίλου Γάνδη, με εκπληκτική εντός έδρας παράδοση της Γκενκ. Συγκεκριμένα μετρά 11 σερί νίκες στο γηπεδό της απέναντι στη Μαλίν!

Πετάει η Φενέρ!

Με δύο αγώνες ξεκινά σήμερα η 35η αγωνιστική στην Τουρκία. Η “καυτή” Φενέρ ψάχνει 7η σερί νίκη επί της αδιάφορης Γκαζιαντέπ ώστε να διατηρηθεί στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα η ουσιαστικά αδιάφορη στη μάχη της ουράς Γκιρεσούνσπορ υποδέχεται την πεισμωμένη Άδανα Ντεμιρσπόρ που θέλει να μειώσει την απόσταση από την 4αδα.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Διαφορετικοί οι στόχοι τους

Η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία ανοίγει απόψε αυλαία, με τη Λας Πάλμας να υποδέχεται τη Μάλαγα (23:00). Από αήττητο σερί οι γηπεδούχοι, θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, την ώρα που η Μάλαγα θέλει να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή.

Μία στροφή πριν από το φινάλε

Μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Β’ Ολλανδίας, διεξάγεται σήμερα ολόκληρη η 37η αγωνιστική. Μοναδική εκκρεμότητα συνιστά για την ώρα το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ. Η Άλμερε φιλοξενείται από την Ντεν Χάαγκ και με νίκη κλειδώνει την κατάκτηση της τέταρτης περιόδου.

ΚΠΡ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σήμερα η έναρξη της 45ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν εντός πλέι-οφ (21:45).

Τελευταία αγωνιστική στη Τσάμπιονσιπ Σκωτίας

Σήμερα η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Το Έιρ-Πάρτικ Θιστλ είναι το ματς που τραβάει τα βλέμματα, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία (21:45). Την ίδια ώρα Ρέιθ Ρόβερς-Κιλμάρνοκ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη προκειμένου να έχουν ελπίδες για να μπουν στα πλέι-οφ.

Πάνοπλη η Βίμποργκ για την αντίδραση

Για την έκτη αγωνιστική στα πλέι άουτ της Δανίας, η Βίμποργκ υποδέχεται τη Νόρντζελαντ (20:00), από την οποία είχε ηττηθεί με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Καλείται να βγάλει αντίδραση απόψε, έτσι ώστε να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Στα θετικά για την ίδια, το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Με νέο κόουτς η Ραντόμιακ

Με δύο αγώνες ανοίγει το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστική στην Πολωνία. Η σχεδόν εξασφαλισμένη Βάρτα Πόζναν υποδέχεται την φορμαρισμένη Πιαστ Γκλίβιτσε και λίγο αργότερα η Γκόρνικ Ζάμπρζε φιλοξενεί την ντεφορμέ Ραντόμιακ που έχει ντεμπούτο νέου προπονητή σήμερα.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι σήμερα εδώ

Με μερικό rotation η Εστουδιάντες

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 13η (προτελευταία) αγωνιστική στην Αργεντινή. Η πρωτοπόρος και σούπερ φορμαρισμένη Εστουδιάντες θα κάνει μερικό rotation υποδεχόμενη την Αλντοσίβι που ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει τα playoffs. Λίγο αργότερα η Χιμνάσια ψάχνει διπλό στην έδρα της Πατρονάτο για να μείνει ζωντανή στην κούρσα της 4αδας.

Περέιρα-Ουνιόν Μαγκνταλένα

Σήμερα η έναρξη της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κολομβίας. Μοναδικό ματς της ημέρας, με την Περέιρα να χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να μείνει κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ (04:00).