Κωδικοί Προσφοράς* | Promo Codes ▶️ Στοίχημα & Live Casino

Ανανεώθηκε:
κωδικοι προσφορας betarades

Δες τη λίστα με τους ενεργούς Κωδικούς Προσφοράς* (Promo Codes) στις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα ⤵️

Novibet Κωδικός Προσφοράς*

Ο Κωδικός "SUPER8" μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή αλλά δεν αλλάζει το συνολικό ποσό προσφοράς.
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Winmasters Κωδικός Προσφοράς*

Ο Κωδικός "FIRE700" μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή αλλά δεν αλλάζει το συνολικό ποσό προσφοράς.
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Netbet Κωδικός Προσφοράς*

Ο Κωδικός "BETARADES" μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή αλλά δεν αλλάζει το συνολικό ποσό προσφοράς.
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betarades.gr θα μπορεί να σε βοηθήσει, στο βαθμό που επιτρέπεται, αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στη στοιχηματική εταιρία.


Τι είναι ο κωδικός προσφοράς*

Οι κωδικοί προσφοράς* αφορούν συνήθως προωθητικές ενέργειες της κάθε στοιχηματικής εταιρίας για νέους χρήστες. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, τα οποία θέτει η εκάστοτε πλατφόρμα και πάντα έχει ως επεξήγηση στη σελίδα με τον κωδικό και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Επίσης, για κάθε ανάλογη προωθητική ενέργεια, τίθεται ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ώστε οι νέοι χρήστες να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και να καλύψουν όλα τα στάδια που απαιτούνται για να κάνουν χρήση της προσφοράς*.

Επομένως, προτού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και προσθέσετε τον κωδικό προσφοράς*, βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για να συνεχίσετε τη διαδικασία.


Κωδικός Προσφοράς* Βήμα – Βήμα

Η διαδικασία για να πάρετε τον κωδικό προσφοράς* και να τον προσθέσετε στο αντίστοιχο πεδίο στην εταιρία που θα επιλέξετε να κάνετε εγγραφή, είναι απλή και πολύ εύκολη.

Αφού βρείτε τη στοιχηματική εταιρία που επιθυμείτε να ποντάρετε, από τη λίστα του Betarades.gr, αρκεί να πατήσετε το κουμπί Εγγραφή και αυτόματα εμφανίζεται ένα παράθυρο όπου πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένα στοιχεία.

Ακολουθώντας τα βήματα με προσοχή ώστε να γράψετε σωστά όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται, θα φτάσετε στο πεδίο με την ονομασία “Κωδικός Προσφοράς*” (την πιο συνηθισμένη που επιλέγουν οι στοιχηματικές εταιρίες).

Στο κενό από κάτω πληκτρολογείτε τον κωδικό που έχετε λάβει για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της εγγραφής ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Δείτε το παράδειγμα από την παρακάτω εικόνα στη Stoiximan:

stoiximan promo code

🎁 Και σε αυτό το άρθρο, βλέπεις καθημερινά τις ενεργές Προσφορές* Χωρίς Κατάθεση στις ελληνικές στοιχηματικές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ