Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (28.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (28/04), με τους αγώνες που περιλαμβάνει. Ξεχωρίζουν οι μάχες για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ, ενώ υπάρχει ματς κι για την Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε τις αναμετρήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν παρακάτω.

Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ

Την άκρως επικίνδυνη και ποιοτική Άιντραχτ υποδέχεται στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες είναι ο συνολικός απολογισμός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μακριά από την Γερμανία στην εν λόγω διοργάνωση.

Λέστερ – Ρόμα

Στην παρθενική της συμμετοχή σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Λέστερ καλείται να αξιοποιήσει την έδρα της απόψε και να πάει με προβάδισμα στη ρεβάνς του Ολίμπικου την επόμενη εβδομάδα. Επιστρέφει λογικά στην κορυφή της επίθεσης ο Βάρντι, διαθέσιμοι οι Κριστάντε και Τζανιόλο για τη Ρόμα, της οποίας το αήττητο σερί 12 αγώνων στη Serie A διακόπηκε το Σάββατο στο Μιλάνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Μία αναμέτρηση βρίσκεται στο πρόγραμμα σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την Τσέλσι. Αρκετές απουσίες έχουν να αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες, όπως και την κακή τους φόρμα τελευταία, έχοντας ως κίνητρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Magic Box*: €1000, €1000, €1000…κάθε μέρα, εγγυημένα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φέγενορντ – Μαρσέιγ

Στις 22:00 διεξάγεται ο ένας εκ των δύο ημιτελικών του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Η Φέγενορντ που επιστρέφει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2002, φιλοξενεί την φορμαρισμένη Μαρσέιγ, που μετρά μέχρι στιγμής μόνο νίκες στην διοργάνωση. Το «De Kuip» αναμένεται κατάμεστο για την αναμέτρηση αυτή.

Λειψία – Ρέιντζερς

Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμένεται δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει σε επιθετικό ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ (22:00).

Έχουν το μυαλό στο πρωτάθλημα

Στη Δανία διεξάγεται απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου, με τη Βέιλε να υποδέχεται τη Μίντιλαντ (19:30). Αμφότερες έχουν περισσότερο το μυαλό στο πρωτάθλημα και τα δύσκολα ματς που ακολουθούν, με τη Βέιλε να δίνει μάχη παραμονής και τη Μίντιλαντ να έχει την ευκαιρία να πατήσει κορυφή.

Δυναμικά η Λίλεστρομ

Σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Ελιτσέριεν, η Λίλεστρομ υποδέχεται από την Άαλεσουντ (21:00), έχοντας ξεκινήσει αρκετά δυναμικά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον, είναι αήττητη σε 14 εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Άαλεσουντ (7-7-0).

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι σήμερα εδώ

Μάχες στο Λιμπερταδόρες

Τρεις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Η Γιουνιβέρσιτι Κατόλικα υποδέχεται την Φλαμένγκο, λίγο αργότερα η Ολίμπια φιλοξενεί την πιο δυνατή Κολόν και έπειτα στο Όλγουεϊς Ρέντι – Ντεπορτίβο Κάλι κοντράρονται δύο ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την τρίτη θέση στον όμιλο.

Συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Σουνταμερικάνα

Σήμερα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η αυλαία ανοίγει με το Βίλστερμαν-Σάο Πάολο, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται σκορ και θέαμα (01:15). Την ίδια ώρα Ντεφένσα Χουστίσια-Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για να φτάσουν στην κορυφή του ομίλου.