Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (27.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (27/04), με την σπουδαία αναμέτρηση του “Άνφιλντ” Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ και τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ας δούμε τις αναμετρήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν παρακάτω.

Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα η Λίβερπουλ, που υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και θεωρείται φαβορί.

Τα βλέμματα στο Φάληρο

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς των ημιτελικών. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λαμία.

bwin – Easter Hunt: Άλλο έπαθλο* σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δοκιμασία στο “Renato Dall’ Ara” για Ίντερ

Την ευκαιρία να πάει στο +1 από την πρωτοπόρο Μίλαν έχει η Ίντερ με νίκη επί της Μπολόνια στο “Renato Dall’ Ara”. Την ίδια ώρα Αταλάντα και Τορίνο διασταυρώνουν ξίφη στο Μπέργκαμο, ενώ το απόγευμα η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ουντινέζε.

Εκτός έδρας αποστολή για Αούστρια Βιέννης

Η πρωταθλήτρια και βαθμολογικά Σάλτσμπουργκ ταξιδεύει στην έδρα της Στουρμ Γκρατς για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Αυστρίας. Η Αούστρια Βιέννης δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ, ενώ Ραπίντ Βιέννης και Κλάγκενφουρτ διασταυρώνουν ξίφη στην πρωτεύουσα.

Μίντλεσμπρο-Κάρντιφ

Σήμερα ολοκληρώνονται οι εξ’ αναβολής αγωνιστικές αυτής της εβδομάδας για τη Τσάμπιονσιπ. Μοναδική αναμέτρηση της ημέρας, με τη Μίντλεσμπρο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει την εξάδα και να κυνηγήσει τα πλέι-οφ τις τελευταίες αγωνιστικές (21:45).

Συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Σουνταμερικάνα

Σήμερα συνεχίζεται η 3η αγωνιστική για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η αυλαία ανοίγει με το Γκουαϊρένα-Νουέβε Ντε Οκτούμπρε, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση (01:15). Λίγο αργότερα, Αντοφαγάστα-Γκοϊανιένσε, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή του ομίλου παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση (03:30).

Με απουσίες στο Ροσάριο η Σαν Λορέντσο

Με τον αγώνα Νιούελς – Σαν Λορέντσο ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 13ης (προτελεταίας) αγωνιστικής στο Κόπα ντε λα Λίγκα της Αργεντινής. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, με νίκη “αγκαλιάζουν” τα playoffs, σε κρίση οι φιλοξενούμενοι, με άσχημο κλίμα και απουσίες ταξίδεψαν στο Ροσάριο.