Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (25.03.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Oι αγώνες εθνικών ομάδων πρωταγωνιστούν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (25/03) ενώ δράση υπάρχει και σε χαμηλότερες κατηγορίες εθνικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Πάμε να τσεκάρουμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας πιο κάτω.

Ρουμανία – Ελλάδα

Δυνατό φιλικό στο Βουκουρέστι, αμφότερες οι ομάδες έχουν νέους προπονητές στην άκρη του πάγκου. Θέλει να ξεκινήσει με νίκη ο Γκουστάβο Πογιέτ στην εθνική μας ομάδα.

Διαφορά κλάσης στο Μπουένος Άιρες

Με τον αγώνα Αργεντινή – Βενεζουέλα ολοκληρώνεται απόψε η 17η και προτελευταία αγωνιστική στον προκριματικό όμιλο της Νοτίου Αμερικής. Με εξασφαλισμένη θέση στο Κατάρ οι γηπεδούχοι, ουραγοί και με μόνο ήττες εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λ.Δ. Κονγκό – Μαρόκο

Μετά το μακρινό 1974, η Λ. Δ. Κονγκό βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει και πάλι το παρόν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το έργο της ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι, κόντρα στο πολύ πιο ποιοτικό Μαρόκο, το οποίο έχει και τον πρώτο λόγο.

Καμερούν – Αλγερία

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά θα προσπαθήσει να κάνει το Καμερούν, το οποίο έρχεται από μια θετική παρουσία στο Κόπα Άφρικα. Εκεί όπου η Αλγερία απογοήτευσε με την εικόνα της και ψάχνει αντίδραση.

Μάλι – Τυνησία

Ραντεβού με την ιστορία του δίνει το Μάλι, καθώς έχει την ευκαιρία να πάρει για πρώτη φορά το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί, όπου η Τυνησία έχει βρεθεί ήδη πέντε φορές στο παρελθόν και στοχεύει σε ακόμη μια τώρα, έχοντας στην άκρη του πάγκου της πλέον τον Τζαλέλ Καντρί.

Αίγυπτος – Σενεγάλη

Αίγυπτος και Σενεγάλη τίθενται και πάλι αντιμέτωπες, μετά και τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, όταν και είχαν συναντηθεί στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τους “Λέοντες της Τερανγκά” να επικρατούν στα πέναλτι. Την εκδίκηση τους θέλουν να πάρουν οι “Φαραώ”.

Γκάνα – Νιγηρία

Με τον Έρικ Άντο να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού θα πορευτεί η Γκάνα σε αυτά τα δυο ντέρμπι για τον τρίτο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντίπαλο τη Νιγηρία. Πλήγμα για τους φιλοξενούμενους ο τραυματισμός του πολύ καλού μέσου της Λέστερ, Γουίλφρεντ Εντιντί.

Επιστρέφει στις νίκες η Σαραγόσα

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Σαραγόσα αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο “Ρομαρέδα”, την Αμορεμπιέτα η οποία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και δεν έχει σκοράρει σε δύο ματς τελευταία, με το νέο προπονητή.

Β’ Ολλανδίας

Ξεκινά σήμερα η 32η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας με δυο παιχνίδια. Η φορμαρισμένη ΦΚ Αϊντχόφεν υποδέχεται την απογοητευτική Ντε Γκράαφτσαπ, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρντρεχτ φιλοξενεί την Ντεν Χαάγκ.

Δράση στα προκριματικά της U21

Με τέσσερα ακόμη παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα των προκριματικών για το EURO U21. Η Ελλάδα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Λιχτενστάιν, το Αζερμπαϊτζάν είναι το φαβορί απέναντι στην Εσθονία όπως και η Βοσνία απέναντι στο Λουξεμβούργο, ενώ πιο αμφίρροπο είναι το παιχνίδι Σλοβακία – Βόρεια Ιρλανδία.