Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (19.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δυνατά παιχνίδια αν και είναι καθημερινή περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (19/04). Ξεχωρίζει το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και το ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ ‘Ιντερ και Μίλαν για το κύπελλο Ιταλίας. Τα ματς της ημέρας που ξεχωρίζουν ακολουθούν παρακάτω.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φουλ για quadruple πάει η Λίβερπουλ, μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup θέλει απόψε να προσπεράσει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και να αυξήσει την πίεση στη Σίτι. Σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Γιουνάιτεντ, με τη συμμετοχή του Ρονάλντο εν αμφιβόλλω μετά την τραγική χθεσινή είδηση του θανάτου ενός εκ των νεογέννητών του.

Τρίτο “Derby della Madonnina” στη σεζόν

Ίντερ και Μίλαν διασταυρώνουν ξίφη στο “Giuseppe Meazza” στο τρίτο φετινό “Derby della Madonnina” που θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Στην πρώτη μεταξύ τους μάχη οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς γκολ.

Κρίνεται μία θέση στον τελικό

Το Αμβούργο υποδέχεται στο κατάμεστο “Volksparkstadion” την Φράιμπουργκ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Build A Bet* στη La Liga! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι με το βλέμμα στον τελικό

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 33η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Βαλένθια στο γειτονικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το βλέμμα στον τελικό Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο. Το ίδιο και η Μπέτις που αντιμετωπίζει την Έλτσε. Τέλος, η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Αλαβές.

Στο δρόμο για το νταμπλ

Η πρωτοπόρος της Superlig και μελλοντική πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Καϊσέρισπορ σήμερα, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, με τη ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου.

Φούλαμ-Πρέστον

Σήμερα ολοκληρώνεται η 43η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η Φούλαμ μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, όμως η Πρέστον δεν αναμένεται να την αφήσει χωρίς δυσκολία (21:45).

Σκληρές μάχες για την εξάδα

Σήμερα ολοκληρώνεται η 44η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Τραβάει τα βλέμματα το Όξφορντ-Μίλτον Κέινς Ντονς, καθώς αμφότερες είναι τρομερά παραγωγικές μεσοεπιθετικά και αναμένεται ματς με πολλές φάσεις και υψηλό σκορ (21:45). Την ίδια ώρα Ίπσουιτς-Γουίγκαν, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κουίν Οφ Σάουθ-Ινβερνές

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να αυξήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για παραμονή στην κατηγορία (21:45).

Εμβόλιμη αγωνιστικής στην Β’ Γαλλίας

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της 33ης αγωνιστικής, διεξάγεται σήμερα ολόκληρη ή 34η αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας με 10 παιχνίδια, τα οποία ξεκινούν την ίδια ώρα.

“Ρεφάρει” η Μπραν

Επτά αναμετρήσεις έχει το “μενού” της ημέρας για την 3η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Σκάιντ και καλείται να ρεφάρει την απώλεια στο προηγούμενο. Επισης, η Μιεντάλεν παίζει εντός με τη Στέρνταλς-Μπλινκ και η Σάντνες με τη Κονγκσβίνγκερ. Η Σόγκνταλ υποδέχεται τη Μπρίνε και η Οσάνε τη Στάμπεκ. Η Ράνχαϊμ αντιμετωπίζει τη Γκρόρουντ και η KFUM Όσλο τη Ράουφος.

Μάχη πρωτοπόρων στη Λα Πλάτα

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 11η αγωνιστική στην Αργεντινή, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Εστουδιάντες – Τίγκρε, μεταξύ της καλύτερης επίθεσης και της καλύτερης άμυνας στο πρωτάθλημα. Τελευταία ευκαιρία για τα playoffs για την Ιντεπεντιέντε υποδεχόμενη την Αλντοσίβι, κόντρα ντεφορμέ ομάδων το Ουρακάν – Κολόν, με υπηρεσιακό στην Σάντα Φε και απέναντι στην Ουνίον η Σαν Λορέντσο, θέλει να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις με μία νίκη η Άρσεναλ απέναντι στην Μπαράκας.

Όλα τα ματς στο κουπόνι σήμερα εδώ