Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (16.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πληθώρα αγώνων με ενδιαφέρον σε πρώτης τάξεως πρωταθλήματα περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (16/04). Τα ματς της ημέρας που ξεχωρίζουν ακολουθούν παρακάτω.

Μάχες στην Πρέμιερ

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερα ματς. Το πρόγραμμα ξεκινάει με αυτή την αναμέτρηση και τα “Σπιρούνια” να ψάχνουν την πέμπτη σερί νίκη τους προκειμένου να παραμείνουν εντός τετράδας και σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ (14:30). Αργότερα, η Γουότφορντ υποδέχεται την Μπρέντφορντ, η Άρσεναλ έχει έξοδο στην έδρα της Σαουθάμπτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Νόριτς.

Τα φώτα στο “Γουέμπλεϊ”

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται σήμερα στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας για μια θέση στον τελικό. Τελευταία στο πρωτάθλημα έπαιξαν και πάλι μεταξύ τους, ενώ έρχονται από μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με αμφότερες να έχουν περάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολοι οι Ντε Μπρούινε και Γουόκερ για τους “πολίτες”, με τους βασικούς τους παίκτες αναμένονται οι “ρεντς”.

Γεμάτο πρόγραμμα στη Σέριε Α

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπολόνια στο Τορίνο για την 33η αγωνιστική της Σέριε Α. Νωρίτερα η Βενέτσια ταξιδεύει στην έδρα της Φιορεντίνα, ενώ η Κάλιαρι υποδέχεται την Σασουόλο. Το βράδυ διεξάγεται η σημαντικότερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάτσιο και Τορίνο.

Build A Bet* στη Serie A! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βάρος στη μάχη της παραμονής

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 32η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Έλτσε υποδέχεται τη Μαγιόρκα και η Αλαβές τη Ράγιο Βαγεκάνο σε δύο αναμετρήσεις που έχουν φόντο την παραμονή. Επίσης, η Χετάφε φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ και η Βαλένθια την Οσασούνα.

Τα βλέμματα στο ντέρμπι του Ρήνου

Το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία μαγνητίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ και η Φράιμπουργκ την Μπόχουμ. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Χέρτα στην “WWK Arena”.

Ντέρμπι του βορρά στην Γαλλία

Με δυο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 32η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Ξεχωρίζει σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Λιλ και την Λανς, ενώ νωρίτερα η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί την Μπρεστ.

Μάχη παραμονής στην Ολλανδία

Με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχεται την Σπάρτα Ρότερνταμ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α’ Ολλανδίας.

Δύσκολη έξοδος για Σαν Πάουλι

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα. Αννόβερο και Φορτούνα αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης, δύσκολο έργο θα έχει η Σαν Πάουλι στο Σαντχάουζεν. Με την πλάτη στον τοίχο παίζει η Ντιναμό Δρέσδης με την Χόλσταϊν Κίελ.

Ματσάρα ανόδου στο “Χοσέ Θορίγια”

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η τρίτη Βαγιαδολίδ παίζει με τη δεύτερη Αλμερία με στόχο αμφότερες να εκμεταλλευτούν την απώλεια της Έιμπαρ και να πιάσουν κορυφή. Η Λεγανές υποδέχεται τη Μάλαγα, η Σπόρτινγκ Χιχόν την Οβιέδο στο ντέρμπι της Αστούριας και η Καρταχένα φιλοξενεί την Αλκορκόν.

Γεμάτη μέρα στην Β’ Γαλλίας

Πλήρης η 33η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας διεξάγεται σήμερα με δέκα παιχνίδια. Ξεχωρίζουν μάχες με φόντο την παραμονή, η Νανσί παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην Νιόρ, ενώ “εξάποντο” χαρακτηρίζεται και το Ντανκέρκ – Γκρενόμπλ.

Eredevisie καλεί Φόλενταμ

Μετά την χθεσινή ήττα της ΦΚ Αϊντχόφεν, η Φόλενταμ με νίκη σήμερα απέναντι στον Άγιαξ Β, κάνει τεράστιο βήμα ανόδου. Στο άλλο ματς της ημέρας για την Β’ Ολλανδίας, η Άλμερε Σίτι υποδέχεται την Μπρέντα, με την πρώτη να επιζητεί την κατάκτηση της τέταρτης περιόδου.

Δείτε όλες τις σημερινές αναλύσεις εδώ

Το κίνητρο η “Ελαφρά Ταξιαρχία”

Για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ στη Σούπερ Λιγκ 1, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη το Βόλο (16:00). Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, έρχονται από δύο σερί νίκες και κάνουν όνειρα παραμονής, κάτι που έχουν εξασφαλίσουν ήδη οι Θεσσαλοί. Επίσης, αργότερα το απόγευμα, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης με τις δύο ομάδες να είναι άνετες στην κατάταξη.

Βγάζει αντίδραση ο Απόλλων

Δυο παιχνίδια βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Στο πρώτο χρονικά (16:00) και για τα πλέι άουτ, Ολυμπιακός Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς κοντράρονται με στόχο να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή. Δυο ώρες αργότερα, στα πλέι οφ, ο πρωτοπόρος Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Πάφο, κόντρα στην οποία μετράει μόνο νίκες ως γηπεδούχος.

Ένα βήμα πιο κοντά στο #30

Mε τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστική στην Πορτογαλία και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς της Πόρτο με την Πορτιμονένσε. Η ομάδα του Κονσεϊσάο ψάχνει μία ακόμη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, κλασικό “εξάποντο” παραμονής το Μορεϊρένσε – Τοντέλα, βολική μοιάζει η ισοπαλία στο Μαρίτιμο – Μποαβίστα, ενώ η ουραγός Μπελενένσες ψάχνει σφιγμό υποδεχόμενη τη Βιζέλα.

Τεράστιο φαβορί η Φενέρ

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Τουρκία, με τη Φενέρ να είναι τεράστιο φαβορί υποδεχόμενη την υπό διάλυση Γκιόζτεπε. Νωρίτερα, έχουμε το ντέρμπι “μεσογείου” μεταξύ Αλάνιασπορ και Αντάλιασπορ, η Μπασακσεχίρ ψάχνει διπλό 4αδας στην έδρα της παραπαίουσας Αλτάι, ενώ θεωρητικά αδιάφορο είναι το Χατάισπορ – Σίβασπορ που ανοίγει το πρόγραμμα.

Για τον τίτλο και την άνοδο

Σήμερα ολοκληρώνεται η 43η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με το  Ρόδεραμ-Ίπσουιτς, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της απευθείας ανόδου (14:30). Την αυλαία ρίχνει το Μίλτον Κέινς Ντονς-Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν τη 2η θέση και τους φιλοξενούμενους για να μείνουν κοντά στην εξάδα (21:45).

Χαρτς-Χιμπέρνιαν

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Σκωτίας. Ουδέτερη τοποθεσία για τη μάχη του Εδιμβούργου, με τη Χαρτς να θέλει να αφήσει εκτός διοργάνωσης τη μισητή της αντίπαλο, μετά τον αποκλεισμό που της προκάλεσε στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος (14:15).

Για την παραμονή και τα πλέι-οφ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Τραβάει τα βλέμματα το Πάρτικ Θιστλ-Ρέιθ Ρόβερς, καθώς οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν την θέση τους στα πλέι-οφ (17:00). Την ίδια ώρα Ντανφέρμλιν-Έιρ, με τις δύο ομάδες να μάχονται για το ποια θα μείνει στην κατηγορία και το ποια θα παίξει στα μπαράζ του υποβιβασμού.

Δυνατές μάχες και στην Κολομβία

Συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Α’ Κολομβίας. Η αυλαία ανοίγει με το Όντσε Κάλντας-Κορτουλούα, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εντός εξάδας παίρνοντας το τρίποντο (22:00). Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Τζούνιορ-Μπουκαραμάνγκα, με τις δύο ομάδες να μάχονται ώστε να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας εντός των θέσεων για τα πλέι-οφ (04:15).

Τον πρώτο λόγο οι έδρες

Συνεχίζεται σήμερα η δράση για την τρίτη αγωνιστική στην Α Σουηδίας, με τη διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων. Στις 16:00, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ, ενώ την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο το Βάρμπεργκς – Σούντσβαλ. Φαβορί οι γηπεδούχοι, έχοντας μπει καλύτερα στη σεζόν.

Στη σκηνή οι διεκδικητές του τίτλου

Με 5 παιχνίδια ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστική στην Πολωνία και οι τρεις διεκδικητές του τίτλου έχουν επικίνδυνες εξόδους. Στη Νιετσιέτζα παίζει η Ρακόβ, στο Μπιάλιστοκ η Πογκόν, στο Πλοκ η Λεχ Πόζναν. Νωρίτερα, η Γκόρνικ Λέτζνα παίζει τελευταίο χαρτί παραμονής υποδεχόμενη την Ραντόμιακ, ενώ στο Σταλ Μίελετς – Βάρτα Πόζναν το “Χ” μοιάζει βολικό.

Όλα τα ματς στο κουπόνι σήμερα εδώ

Εποχή Βεντούρα στη Γκοϊάς

Με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται απόψε, ανοίγει η αυλαία στη δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας. Στις 22:30, η Γκοϊάς υποδέχεται την Παλμέιρας, με τον Ζάιρ Βεντούρα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Λίγο αργότερα (01:00), η Κορίνθιανς φιλοξενεί την Αβαΐ, την ίδια ώρα που η Αμέρικα Μινέιρο παίζει και αυτή εντός έδρας με τη Ζουβεντούδε, έχοντας πλέον τον Βάγκνερ Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία. Δυο ώρες μετά, η Φλουμινένσε δοκιμάζεται στην έδρα της Κουιάμπα.

Με υπηρεσιακό η Σαν Λορέντσο

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η 10η αγωνιστική στην Αργεντινή κι απόψε παίζουν οι δύο πρωτοπόροι των ομίλων. Στο Μπουένος Άιρες απέναντι στην Μπαράκας η Εστουδιάντες, εντός έδρας η Ράσινγκ απέναντι στην Ουνιόν. Ιδιαίτερο παιχνίδι το Κολόν – Ιντεπεντιέντε μετά την άτυπη ανταλλαγή προπονητών μεταξύ των δύο ομάδων στο φινάλε του 2021, ενώ το πρόγραμμα ξεκινά με την (σε κρίση) Σαν Λορέντσο να υποδέχεται με υπηρεσιακό κόουτς την Πλατένσε.