Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (14.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δυνατά παιχνίδια που ολοκληρώνουν τα προημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ βρίσκονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (14/04). Και με ελληνικό ενδιαφέρον για το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ. Οι αναμετρήσεις της ημέρας που τραβούν τα βλέμματα ακολουθούν παρακάτω.

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, εκεί ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι έχουν το προβάδισμα λόγω ποιοτικής υπεροχής, αλλά και του σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλα είναι «ανοιχτά». Με πολλές απουσίες η Μαρσέιγ, που δε θα έχει στον πάγκο ούτε τον Σαμπάολι.

Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ

Τον ρόλο του απόλυτου φαβορί για νίκη και πρόκριση θέλει να επιβεβαιώσει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άιντραχτ. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει στις 4/7 τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της, πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη σε αυτό το διάστημα.

Λυών – Γουέστ Χαμ

«Ανοιχτοί» λογαριασμοί για τις δύο ομάδες μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο. Αμφότερες έχουν απουσίες, ωστόσο η Λυών έχει την έδρα και την εμπειρία.

bwin Fans Final* με €75.000 μετρητά συνολικά και 5 διπλά εισιτήρια για τον τελικό του Europa League! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αταλάντα – Λειψία

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, μετά την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Γερμανία (1-1). Η Αταλάντα παραμένει αήττητη στο Μπέργκαμο σε Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (8-6-0).

Ρόμα – Μπούντε/Γκλιμτ

Η Μπούντε/Γκλιμτ έκανε ακόμα μία έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία και νίκησε με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Ρόμα. Έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση αλλά καλείται να κάνει ακόμα μία υπέρβαση, στο γήπεδο όπου για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ απέσπασε ισοπαλία με 2-2.

Ρέιντζερς – Μπράγκα

Η Μπράγκα ταξίδεψε με προβάδισμα πρόκρισης στην Γλασκώβη μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο κολακεύει τους Σκωτζέζους, που φάνηκαν να έχουν θέμα στην κορυφή της επίθεσης μετά τον τραυματισμού του αρχισκόρερ Μορέλος.

PSV Αϊντχόφεν – Λέστερ

Όλα ανοιχτά στο ζευγάρι μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, στην ένταση της έδρας ποντάρουν οι Ολλανδοί, στην εμπειρία της Πρέμιερ οι “αλεπούδες” που ψάχνουν την πρώτη πρόκριση της ιστορίας του συλλόγου σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Απουσίες αποκόμισαν από τον αγώνα πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, φρέσκες απουσίες αυτές των Μποσκάγκλι και Μαντουέκε.

Ραντεβού με την ιστορία η Σλάβια

Στην ρεβάνς του συναρπαστικού 3-3 ανάμεσα στις Σλάβια και Φέγενορντ, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ στην Πράγα με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Δείτε όλες τις σημερινές αναλύσεις εδώ

Τα βλέμματα στο Μπρόντμπι

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στην εμβόλιμη αγωνιστική της Δανίας. Για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, η Οντένσε υποδέχεται τη Βέιλε στις 15:00, ενώ την ίδια ώρα, Άαρχους και Βίμποργκ κοντράρονται σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Στις 17:00, η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη δοκιμάζεται στην έδρα της Σίλκεμποργκ, για τα πλέι οφ, ενώ δυο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένο το Μπρόντμπι – Άαρχους, σε μια μάχη για την τρίτη θέση.

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του Λιμπερταδόρες

Τέλος στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες δίνεται με τρεις αναμετρήσεις. Ατλέτικο Παραναένσε και Δε Στρόνγκεστ κοντράρονται ψάχνοντας την πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση. Η Βελέζ υποδέχεται την Μπραγκαντίνο και η Έμελεκ φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Τατσίρα.

Δράση με “άρωμα” Σουνταμερικάνα

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η αυλαία ανοίγει με το Σάο Πάολο-Έβερτον Ντε Βίνα, με τους γηπεδούχους να θέλουν το 2/2 (01:15). Την αγωνιστική κλείνει το Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν-Νουέβε Ντε Οκτούμπρε, με τους Κολομβιανούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους προκειμένου να πάρουν κεφάλι στον όμιλο (03:30).

Χιμνάσια – Σαρμιέντο

Απόψε τα ξημερώματα ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Αργεντινή με τον αγώνα Χιμνάσια Λα Πλάτα – Σαρμιέντο. Με καλή ψυχολογία αμφότερες στο παιχνίδι, προερχόμενες από νίκες.

Τον πρώτο λόγο η Άτλας

Ανοίγει απόψε η αυλαία στην 14η αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό, με την πρωταθλήτρια Άτλας να υποδεχεται τη Μασατλάν (05:00). Ξεκαθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, κόντρα σε μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια.

bwin Fans Final* με €75.000 μετρητά συνολικά και 5 διπλά εισιτήρια για τον τελικό του Europa League! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ