Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (13.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Χαλαροί είναι οι ρυθμοί στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (13/05) με αγώνες ανά την Ευρώπη που ωστόσο έχουν ενδιαφέρον, λίγο πριν το γεμάτο Σαββατοκύριακο. Ας εξετάσουμε παρακάτω τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Λούτον-Χάντερσφιλντ

Σήμερα ο πρώτος αγώνας τη σειράς για τα πλέι-οφ προβιβασμού της Τσάμπιονσιπ. Θέλει η Λούτον να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πάρει προβάδισμα στο συνολικό σκορ, όμως έχει πολλές απουσίες και μπορεί να της κοστίσουν (21:45).

Με φόρα για την πρόκριση

Η Άσκολι θέλει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί, μέχρι στιγμής, και την έδρα της με αντίπαλο την ποιοτική Μπενεβέντο, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι δύο ομάδες για πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β.

Αγγαρεία για Πάσος και Μπενφίκα

Ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στην Πορτογαλία σήμερα με ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα στις Πάσος Φερέιρα και Μπενφίικα. Με πολλές απουσίες και οι δύο ομάδες, με τα “δεύτερα” θα παίξει η Μπενφίκα.

Priceboosts κάθε μέρα! 21+
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκ διαμέτρου αντίθετοι στόχοι

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ η οποία έχει μπει δυναμικά στο “κόλπο” της παραμονής, υποδέχεται την πρωτοπόρο Αλμερία και αμφότερες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να δώσουν συνέχεια στην καλή πορεία εσχάτως.

ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφτσαπ

Έχοντας αμφότερες νωπή την ανάμνηση του 1-1 της περασμένης Δευτέρας στην έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ, θα προσπαθήσουν σήμερα στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ για μία θέση στην Eredivisie της επόμενης χρονιάς.

Σώζει την κατηγορία με “Χ” η Γιαγκελόνια

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Πολωνία ανοίγει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Αδιάφορο βαθμολογικά το Κρακόβια – Βίσλα Πλοκ, ενώ στο Γιαγκελόνια – Λέγκια οι γηπεδούχοι χρειάζονται έναν βαθμό για να σωθούν και μαθηματικά.

Άρμπροουθ-Ινβερνές

Σήμερα ο επαναληπτικός αγώνας για τον ημιτελικό προβιβασμού/υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Μετά τη λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς, η Άρμπροουθ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό (21:45).

Τελική ευθεία στην Α’ Ρουμανίας

Σήμερα ξεκινάει η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ Ρουμανίας με τα δύο από τα συνολικά πέντε παιχνίδια αυτής της διαδικασίας, αμφότερα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Τσίντια και Ντιναμό, που θα παίξουν την παραμονή τους στα μπαράζ με ομάδες της Β’ κατηγορίας, φιλοξενούν τις αδιάφορες Γκαζ Μετάν και Άραντ.

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Ντάλκουρντ

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ντάλκουρντ και Σκέβντε (20:00), ξεκινάει απόψε η έβδομη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας. Ερχόμενοι από τέσσερις διαδοχικές ήττες, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν τον Ντάλιμπορ Σάβιτς, οπότε και θα είναι με υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σέρβου.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Ντεμπούτο Ολάν στην Ουν. Κατόλικα

13η αγωνιστική στη Χιλή και στον πάγκο της παραπαίουσας Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κάνει ντεμπούτο απόψε ο Αριέλ Ολάν, με τον οποίον κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020. Αντίπαλος η Ουνιόν Λα Καλέρα, που προέρχεται από δύο κολλητές νίκες. Λίγο αργότερα, με στόχο να πιάσει ξανά κορυφή η Ουνιόν Εσπανιόλα υποδέχεται την προβληματική Αντοφαγκάστα.