Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (13.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι δύο τελευταίοι επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε Μαδρίτη και Λίβερπουλ ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (13/04). Ενώ υπάρχει στο πρόγραμμα και ενδιαφέρουσα δράση σε διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λ. Αμερικής. Οι αναμετρήσεις της ημέρας που τραβούν τα βλέμματα ακολουθούν παρακάτω.

Λίβερπουλ – Μπενφίκα

Ακόμη μεγαλύτερο φαβορί στο ζευγάρι στη σημερινή ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League, μετά το 1-3 της Λισαβόνας. Καλείται να τελειώσει τη δουλειά απέναντι σε μία προβληματική Μπενφίκα, που όμως έχει κάνει υπερβατικές εμφανίσεις στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Πλήρεις οι “κόκκινοι”, πλήγμα στους “αετούς” η απουσία του Ράφα Σίλβα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, στη ρεβάνς της νίκης 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να παρουσιαστούν πιο επιθετικά, δε θα έχουν Ερέρα και Χιμένες στη διάθεση τους. Μάλλον θα είναι διαθέσιμος ο στόπερ Ντίας για τη Σίτι.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον στο “ΓΣΠ”

Ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, με τους δυο τελευταίους αγώνες ρεβάνς. Τυπική διαδικασία για την ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας, μετά και το 8-0 του πρώτου αγώνα. Δυο ώρες αργότερα, Ομόνοια και ΑΕ Λεμεσού τίθενται αντιμέτωπες σε ένα ματς “ζωής και θανάτου”.

Εμβόλιμη στη Δανία

Με τη Ράντερς να υποδέχεται τη Μίντιλαντ (19:30), ανοίγει απόψε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στα πλέι οφ της Δανίας. Αήττητη στα 25 τελευταία μεταξύ τους η Μίντιλαντ, με 21 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μάχες στο Λιμπερταδόρες

Η 2η αγωνιστική του Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζεται με εφτά αγώνες στο σημερινό κουπόνι. Η ανώτερη σε ποιότητα Ρίβερ Πλέιτ στοχεύει να κάνει δεύτερη σερί νίκη στη διοργάνωση κόντρα στη Φορταλέζα, ενώ φαβορί είναι και η Κορίνθιανς απέναντι στη Ντεπορτίβο Κάλι. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο.

Συνέχεια στο Σουνταμερικάνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 2η αγωνιστική του Κόπα Σουνταμερικάνα και πέντε αναμετρήσεις βρίσκονται στο κουπόνι σήμερα. Θέλει να κάνει την επιστροφή στις νίκες η πιο δυνατή Σάντος με αντίπαλο την Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα. Πέρα από αυτό, η εντυπωσιακή τη φετινή σεζόν Ρασίνγκ Κλουμπ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Κουιάμπα. Βίλστερμαν και Αγιακούτσο θέλουν αμφότερες τη νίκη προκειμένου να βρεθούν σε πλεονεκτικότερη θέση στον όμιλό τους, παίρνοντας παράλληλα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Δείτε όλες τις σημερινές αναλύσεις εδώ