Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (11.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Γεμάτο με δυνατούς αγώνες είναι το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (11/05), με δράση εντός συνόρων με τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, αλλά και εκτός. Πάμε να δούμε με λεπτομέρειες τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ντέρμπι σε Τούμπα και Φάληρο

Καθοριστικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Στην Τούμπα ο ντεφορμέ ΠΑΟΚ υποδέχεται τον επίσης ντεφορμέ Άρη, που θέλει τους βαθμούς. Ο ανεβασμένος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον σοβαρό Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ οφείλει να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θέλει το +3 η ελλιπής Μάντσεστερ Σίτι

Τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ελλιπής Μάντσεστερ Σίτι θέλει νίκη επί της Γουλβς για να ανέβει στο +3 απ’ τη Λίβερπουλ, η Έβερτον «καίγεται» για νίκη εκτός έδρας κόντρα στην υποβιβασμένη Γουότφορντ, ενώ η Λιντς θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι. Αδιάφορο το Λέστερ-Νόριτς.

Τα βλέμματα στρέφονται στη Ρώμη

Ο σπουδαίος τελικός Κυπέλλου Ιταλίας διεξάγεται στο “Olimpico” της πρωτεύουσας Ρώμης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ. Θα είναι το τέταρτο φετινό “Derby d’ Italia” ανάμεσα στις δύο ομάδες, μέχρι στιγμής οι “νερατζούρι” μετρούν μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Επιστροφή* στοιχήματος στο Coppa Italia! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα σχοινιά Αλαβές και Μαγιόρκα

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Αλαβές θέλει πάση θυσία τη νίκη για τη μάχη της παραμονής απέναντι  στην Εσπανιόλ, ενώ με τον ίδιο στόχο η Μαγιόρκα παίζει στην έδρα της Σεβίγια. Η Έλτσε υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και τέλος η Οσασούνα φιλοξενεί τη Χετάφε.

Στον απόηχο του τελικού

Νις και Ναντ μετά τον μεταξύ τους τελικό κυπέλλου το περασμένο Σάββατο, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα για την 36η αγωνιστική. Η κυπελλούχος Ναντ υποδέχεται την φορμαρισμένη Ρεν, ενώ η Νις καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της στο εντός απέναντι στην Σεντ Ετιέν.

Εμβόλιμη μία στροφή πριν το φινάλε

Η 33η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας διεξάγεται ολόκληρη σήμερα με τις εκκρεμότητες να είναι ακόμα πολλές. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Χέρενφεν και με νίκη εξασφαλίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, όποιος χάσει…χάνεται στο Σπάρτα – Τσβόλε, ενώ υπάρχουν και κομβικά παιχνίδια για την 8η θέση και το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ.

Με φόντο τον τίτλο

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ με σκορ 0-2, την “έπιασε” στην κορυφή και θέλει να την “τελειώσει” με νέα νίκη απόψε. Χωρίς νίκη σε 3 μεταξύ τους φέτος η Ουνιόν.

Για μία θέση στον τελικό

Σίβασπορ και Αλάνιασπορ αναμετρώνται στον ημιτελικό-ρεβάνς για το Κύπελλο Τουρκίας, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-2 προ τριών εβδομάδων. Την παρθενική της συμμετοχή στο μεγάλο παιχνίδι ψάχνει η Σίβασπορ, τη δεύτερη συμμετοχή μετά το χαμένο τελικό του 2020 η Αλάνιασπορ. Ο νικητής θα βρει την Καϊσέρισπορ με φόντο το τρόπαιο.

Δράση από Σκωτία

Σήμερα ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα (21:30). Λίγο αργότερα, Μάδεργουελ-Χαρτς, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Κόνφερενς Λιγκ αν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο (21:45).

Βγάζει αντίδραση η Μόλντε

Ένα παιχνίδι έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 18η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Μόλντε υποδέχεται την Οντ και θέλει να βγάλει αντίδραση έπειτα από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα κόντρα στη Βίκινγκ. Χωρίς νίκη για 2 ματς η Οντ.

Δυνατό παιχνίδι στο “Friends Arena”

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στην Α Σουηδίας, η ΑΪΚ υποδέχεται απόψε τη Μάλμε (20:00). Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από τέσσερις νίκες, την ώρα που η αντίπαλος τους είναι αήττητη στη σεζόν (4-3-0), έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Δανία

Τρία παιχνίδια είναι προγραμματισμένα απόψε από το πρωτάθλημα της Δανίας και για την όγδοη εμβόλιμη αγωνιστική. Στις 19:00 και για τα πλέι άουτ, η Σοντερίσκε υποδέχεται τη Νόρντζελαντ, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια ώρα και στα πλέι οφ, Ράντερς και Άαλμποργκ μάχονται για την τέταρτη θέση, ενώ στις 21:00, η φορμαρισμένη Σίλκεμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Κοπεγχάγης.

Να βγάλουν αντίδραση

Μπραγκαντίνο και Ατλέτικο Μινέιρο κοντράρονται απόψε (02:30), στα πλαίσια της έβδομης στροφής στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αμφότερες έρχονται από την πρώτη φετινή ήττα και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Συμπληρώνεται το καρέ

Σήμερα ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του Κόπα ντε λα Λίγκα στην Αργεντινή, με τις Ράσινγκ και Μπόκα να έχουν πάρει θέση από χθες στην 4αδα. Η καλύτερη επίθεση της χώρας Εστουδιάντες φιλοξενεί την Αρχεντίνος που πήρε την πρόκριση την Κυριακή και στο “Μονουμεντάλ” η Ρίβερ υποδέχεται την έκπληξη της σεζόν Τίγκρε.