Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (09.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πλούσιο το μενού για ένα ακόμη Σάββατο (09/04) με τους αγώνες στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Η δράση είναι δυνατή, με ματς για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Τα παιχνίδια της ημέρας με ξεχωριστό ενδιαφέρον ακολουθούν παρακάτω.

Όλα για όλα ο Απόλλων Σμύρνης

Τέσσερα ματς σήμερα στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 1. Ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ, ο Ατρόμητος παίζει για δύο αποτελέσματα στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ η Λαμία πηγαίνει στον Βόλο. Αδιάφορο το Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός.

Μαζεύει τα κομμάτια της η Τσέλσι

Πέντε ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι έρχεται από δύο σερί «βαριές» ήττες και θέλει να βγάλει αντίδραση στην έδρα της Σαουθάμπτον, η Τότεναμ παίζει στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην Έβερτον.

Με το μυαλό στις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 31η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Χετάφε, η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει στην Μαγιόρκα και η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλες παίζουν με το μυαλό στις ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η Κάδιθ υποδέχεται τη Μπέτις.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταξίδι στη Σαρδηνία για Γιουβέντους

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Ίντερ υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα, νωρίτερα η Έμπολι αντιμετωπίζει την Έμπολι, ενώ το βράδυ η Γιουβέντους ταξιδεύει στην Σαρδηνία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Ντέρμπι στην πρωτεύουσα

Το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Νωρίτερα η Μπάγερν υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ και η Βόλφσμπουργκ την Μπίλεφελντ. Δύσκολη έξοδος για Γκλάντμπαχ στην έδρα της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ.

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η Παρί

Με πολλές απουσίες αλλά έχοντας δεδομένη ποιότητα, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από την νεοφώτιστη Κλερμόν των πολλών προβλημάτων. Νωρίτερα, η φορμαρισμένη Ρεν δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεμς.

Δεν έχει αντίπαλο ο Άγιαξ

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα ή 29η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη του Άγιαξ με την Σπάρτα στο Άμστερνταμ. Η ανεβασμένη Τβέντε δοκιμάζεται στην έδρα της Ναϊμέγκεν και η Ουτρέχτη υποδέχεται την Φορτούνα.

Σε φόρμα η Λας Πάλμας

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Λας Πάλμας υποδέχεται την Αμορεμπιέτα και στοχεύει σε νίκη εξάδας. Η Βαγιαδολίδ παίζει στην έδρα της Μάλαγα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ φιλοξενεί την Τενερίφε. Τέλος, η Αλκορκόν παίζει με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Εκτός έδρας δοκιμασία για Κρεμονέζε

Στο “Benito Stirpe” δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Κρεμονέζε με αντίπαλο την Φροζινόνε. Νωρίτερα Κόμο και Τσιταντέλα διασταυρώνουν ξίφη, ενώ η Λέτσε υποδέχεται την ΣΠΑΛ για την 34ης αγωνιστική της Σέριε Β.

Τα βλέμματα στο Αμβούργο

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2. Μπουντεσλίγκα. Η Σάλκε υποδέχεται την Χαϊντενχάιμ, ενώ Σαν Πάουλι και Βέρντερ διασταυρώνουν ξίφη στο Αμβούργο. Το βράδυ η Νυρεμβέργη υποδέχεται την Ντάρμσταντ.

Δοκιμασία της πρωτοπόρου Τουλούζ στην Γκινγκάμπ

Εκκινεί και σχεδόν ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ η 32η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Τουλούζ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκινγκάμπ, η Αζαξιό φιλοξενεί την Πο, ενώ η Οσέρ την Βαλενσιέν, στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Διαβάστε όλες τις σημερινές αναλύσεις

Τελευταία “στροφή” της κανονικής διάρκειας

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 34η και τελευταία της κανονικής διάρκειας, αγωνιστική της Jupiler League του Βελγίου. Η Έουπεν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Οστάνδη, με τις ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Επίσης, η Άντβερπ φιλοξενεί τη Σερκλ Μπριζ με τους γηπεδούχους να θέλουν απλά το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ τίτλου.

Με το μυαλό στο κύπελλο η ΑΕΛ

Δυο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στην Κύπρο. Στο πρώτο χρονικά (17:00), η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, έχοντας περισσότερο το μυαλό στο ματς του κυπέλλου με την Ομόνοια, που ακολουθεί, οπότε και θα παίξει με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Δυο ώρες αργότερα, για τα πλέι οφ, η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τις δυο ομάδες να είναι σε κρίση.

Κερδίζει και περιμένει η Σπόρτινγκ

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ ταξιδεύει στην Τοντέλα με στόχο την 5η σερί νίκη για να μειώσει την απόστσαση από την Πόρτο και να περιμένει “γκέλα” αύριο στην Γκιμαράες. Στα άλλα παιχνίδια, η Μπενφίκα ετοιμάζει rotation υποδεχόμενη την Μπελενένσες, ενδιάμεσα στα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ, η Μποαβίστα ψάχνει νίκη που θα την εξασφαλίσει στην κούρσα της ουράς, ενώ Πάσος Φερέιρα και Μαρίτιμο ψάχνουν τη νίκη για να μπουν στην κούρσα τη 6αδας.

“Τελικός” Ευρώπης για την ανανεωμένη Μπεσίκτας

Εκτάκτως 5 τα σημερινά παιχνίδια στην Τουρκία, αφού μεταφέρθηκε το χθεσινό Γκαζιαντέπ – Τραμπζονσπόρ λόγω κακοκαιρίας. Άνετη στην κορυφή παρά τις πρόσφατες απώλειες η ομάδα της Τραπεζούντας, ενώ η 2η Κόνιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Ρίζεσπορ που παίζει τις τελευταίες της ζαριές για την επιβίωση. Δεν δείχνει να έχει σφιγμό η Γκιόζτεπε των 8 σερί ηττών, αδιάφορες οι Καραγκιουμρούκ και Κασίμπασα, υποσχονται γκολ. Το σημαντικότερο παιχνίδι διεξάγεται στην Πόλη, όπου η ανανεωμένη Μπεσίκτας με τον Ισμαέλ στον πάγκο ψάχνει νίκη που θα την βάλει για τα καλά στην κούρσα της 4αδας.

Για το προσπέρασμα στην κορυφή

Η χθεσινή ήττα της Πογκόν στην Ekstraklasa άνοιξε την πόρτα για προσπέρασμα στην κορυφή στη Λεχ Πόζναν, η οποία υποδέχεται τη Λέγκια απόψε. Με ευρωπαϊκό στόχο Πιαστ και Λέχια Γκντανσκ, υποδέχονται τις Γκόρνικ Λέτζνα και Νιετσιέτζα αντίστοιχα που παλεύουν για την επιβίωση

Γηπεδούχος σε… ουδέτερο η Ντέγκερφορς

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για τη δεύτερη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Στις 16:00, η Χάμαρμπι δοκιμάζεται στην έδρα της Σούντσβαλ, ερχόμενη με φορά από το κύπελλο, ενώ λίγο αργότερα (18:30), η Ντέγκερφορς υποδέχεται τη Χάκεν στο ουδέτερο “Behrn Arena”.

Φαβορί τα “Καναρίνια”

Ένα παιχνίδι έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 2η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Λίλεστρεμ η οποία ξεκίνησε με ισοπαλια την πορεία της φέτος, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γερβ. Οι φιλοξενούμενοι σήμερα πήραν νίκη στην πρεμιέρα και μάλιστα δίχως να δεχτούν γκολ.

Με φόρα η Μπραν

Μία αναμέτρηση έχει το “μενού” της ημέρας για την 2η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν η οποία έρχεται από την ευρείας έκτασης νίκη στην πρεμιέρα στην έδρα της Ράνχαϊμ, αντιμετωπίζει την Οσάνε.

Σκληρά ματς και γκολ αναμένουμε στη Τσάμπιονσιπ

Σήμερα διεξάγεται η 41η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Το πρόγραμμα ανοίγει το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ, με το ματς να θυμίζει Πρέμιερ Λιγκ (14:45). Λίγο αργότερα Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρμιγχαμ, με τους γηπεδούχους να μοιάζουν ασταμάτητοι ψάχνοντας ακόμα μία νίκη μπροστά στο κοινό τους (17:00).

Ντέρμπι ουραγών και “κυνήγι” για την εξάδα

Σήμερα διεξάγεται η 42η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Ξεχωρίζει το Μπόλτον-Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνουν εντός θέσεων των πλέι-οφ (17:00). Την ίδια ώρα Ντονκάστερ-Κρου, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία για νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Με φόντο τα πλέι-οφ

Σήμερα διεξάγεται η 33η και τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Πολλές ομάδες διεκδικούν τις τελευταίες θέσεις στα πλέι-οφ, όμως το ματς που τραβάει τα βλέμματα είναι το Χαρτς-Χιμπέρνιαν, καθώς είναι το μεγάλο ντέρμπι του Ενδιμβούργου (17:00). Την ίδια ώρα έχουμε και το ντέρμπι του Νταντί, με το Νταντί Γιουνάιτεντ-Νταντί και τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την παρουσία της στα πλέι-οφ.

Δυνατές αναμετρήσεις στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας

Σήμερα ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Ξεχωρίζει το Έιρ-Ινβερνές, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν ως ένα βαθμό την παραμονή τους (17:00). Την ίδια ώρα Ρέιθ Ρόβερς-Μόρτον, με τους γηπεδούχους να θέλουν την επιστροφή τους στις νίκες κυνηγώντας μία θέση στα πλέι-οφ.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι σήμερα εδώ

Ανοίγει η αυλαία στην Α Βραζιλίας

Στη σέντρα βρίσκονται και πάλι οι δυο ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, με τρία παιχνίδια να είναι στο αποψινό πρόγραμμα. Στις 22:30, η Φλουμινένσε υποδέχεται τη Σάντος, ερχόμενη από εντυπωσιακή νίκη στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στη 01:00, η Φλαμένγκο δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Δυο ώρες αργότερα, η Παλμέιρας φιλοξενεί τη Σεαρά.

Εν μέσω Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 9η αγωνιστική στην Αργεντινή με τις περισσότερες πρωταγωνίστριες να έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Σε καλή κατάσταση ταξιδεύει στην Σάντα Φε η Νιούελς για να σπάσει το αήτητο εντός έδρας σερί της Ουνιόν. Με καλή ψυχολογία από τις μεσοβδόμαδες νίκες κοντράρονται Ταγιέρες και Ντεφένσα. Πρόκληση για την πρωτοπόρο Τίγκρε η αναμέτρηση στην έδρα της Ιντεπεντιέντε. Αντίδραση ψάχνει η Μπόκα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στην έδρα της Βέλεζ.

Μάχες και στην Κολομβία

Σήμερα η συνέχεια της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κολομβίας. Το πρόγραμμα ανοίγει το Ντεπόρτες Τολίμα-Αγκουίλας, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας (00:05). Η αυλαία πέφτει με το Ντεπορτίβο Κάλι-Τζούνιορ, με τους΄γηπεδούχους να έχουν καλή ψυχολογία στη μάχη τους για είσοδο στην οχτάδα (04:15).