Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (08.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής με ντέρμπι στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ας δούμε πιο κάτω τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ντέρμπι Ευρώπης στο ΟΑΚΑ

Στα πλέι-οφ στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον της Σούπερ Λιγκ 1. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, εκεί οι γηπεδούχοι έχουν την πίεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ίσως παίζουν για δύο αποτελέσματα. Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, που «καίγεται» για βαθμούς. Επιστροφή στις νίκες αναζητά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η χθεσινή απώλεια της Λίβερπουλ δίνει την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι με νίκη επί της Νιουκάστλ να ανέβει στο +3 απ’ τη δεύτερη θέση και να κάνει άλμα τίτλου. Στα άλλα ματς, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λιντς, η Έβερτον πηγαίνει στην έδρα της Λέστερ και η Γουέστ Χαμ είναι φαβορί κόντρα στη Νόριτς.

Τα βλέμματα στη Βερόνα

Παρελθόν αποτελεί ο Βάλτερ Ματζάρι από τον πάγκο της Κάλιαρι, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της ανεβασμένης Σαλερνιτάνα. Μάχη για έξοδο στην Ευρώπη δίνει η Αταλάντα, δοκιμάζεται στο “Alberto Picco”. Το βράδυ η Μίλαν ταξιδεύει στην Βερόνα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επιστροφή* στοιχήματος στην Premier League! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πλάτη στον τοίχο

Λιγοστές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα έχει η Στουτγκάρδη στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπάγερν, νωρίτερα Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ διασταυρώνουν ξίφη στην Φρανκφούρτη. Το βράδυ η Λειψία θέλει να αφήσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό πίσω κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, που χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για παραμονή.

Μονόδρομος η νίκη για Βέρντερ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει η Βέρντερ στην έδρα της Άουε, στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Την ίδια ώρα η Χόλσταϊν Κίελ υποδέχεται τη Νυρεμβέργη και η Καρλσρούη την Ντιναμό Δρέσδης.

Το “μενού” έχει “ντέρμπι μαδριλένιο”

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 35η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ νωρίτερα η Χετάφε αντιμετωπίζει τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη και η Εσπανιόλ την Οσασούνα.

“Μάχη” στο “Ιπουρούα”

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η δεύτερη πλέον Έιμπαρ (μετά τη νίκη της Αλμερία) υποδέχεται την τρίτη Βαγιαδολίδ που δεν έχει περιθώρια για απώλειες στη μάχη της απευθείας ανόδου. Επίσης, η Ιμπίθα παίζει με τη Λούγκο και η Καρταχένα με τη Λεγανές. Τέλος, η Σαραγόσα υποδέχεται την Αλκορκόν.

Κάνουν τη δουλειά με έναν πόντο Ζιλ Βισέντε & Βιζέλα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Πορτογαλία. Η Ζιλ Βισέντε χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην Τοντέλα και η Βιζέλα έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία απέναντι στη Μαρίτιμο. Στην Πεδρέιρα ο Όρτα ψάχνει γκολ για να γινει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπράγκα και το πρόγραμμα κλείνει στις Αζόρες με το αδιάφορο βαθμολογικά Σάντα Κλάρα – Πάσος Φερέιρα.

Kομβικό ντέρμπι στην Πόλη

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στην Τουρκία, από το οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε. Με στόχο τις ευρωπαϊκές θέσεις αμφότερες και με σημαντικές απουσίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Νωρίτερα αναμετρώνται οι υποβιβασμένες Μαλάτιασπορ και Ρίζεσπορ, ενώ η Γκιρεσούνσπορ που έσωσε την κατηγορία ταξιδεύει στη Σμύρνη για να αντιμετωπίσει την έτερη καταδικασμένη Αλτάι.

Tα ντέρμπι στην Ολλανδία κρίνουν τον τίτλο

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 32η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας. Το μεσημέρι, ο Άγιαξ ταξιδεύει στην Άλκμααρ και λίγο αργότερα η Αϊντχόφεν θα φιλοξενηθεί από την Φέγενορντ. Τα δύο αυτά παιχνίδια ενδέχεται να κρίνουν και σε μεγάλο βαθμό την κατάληξη του τίτλου. Παράλληλα, η Ναϊμέγκεν φιλοξενεί την Γκόου Αχέντ, σε μία μάχη με φόντο την 8η θέση και τα πλέι οφ.

Ώρα μηδέν για Μπορντό και Μετς

Έξι παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στην Α’ Γαλλίας και το ενδιαφέρον των ουδέτερων στρέφεται γύρω από τις μάχες της ουράς. Η Μετς πλέον ελπίζει σε θαύμα ακόμα και να κερδίσει την Λυών, ενώ η Μπορντό φιλοξενείται από την Ανζέ, που και εκείνη έχει ανάγκη τους βαθμούς για την παραμονή της.

Ο τίτλος περνάει από την Κραϊόβα

Μετά την χθεσινή νίκη της Κλουζ, η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει πλέον μόνο την νίκη στην έδρα της φορμαρισμένης Κραϊόβα, ούτως ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Καυτή κούρσα τίτλου στην Ekstraklasa

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (32η αγωνιστική) στην Πολωνία. Ρακόβ και Λεχ Πόζναν μετά το δευτεριάτικο μεταξύ τους τελικό στο Κύπελλο θέλουν να σπάσουν την ισοβαθμία στην κορυφή. Εντός με την Κρακόβια η νικήτρια του τελικού Ρακόβ, στο Γκλίβιτσε με την Πιαστ παίζει η Λεχ. Νωρίτερα, η Λέχια θέλει νίκη για να “αγκαλιάσει” την 4η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση.

Αήττητη κόντρα στην Ουνιόν η Μπριζ

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ παίζει με την Κλαμπ Μπριζ και θέλει να τη νικήσει για πρώτη φορά φέτος. Επίσης, η Άντβερπ υποδέχεται στην Αμβέρσα την Άντερλεχτ.

Ρέιντζερς-Νταντί Γιουνάιτεντ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 36η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Την κόπωση της Ρέιντζερς θέλει να εκμεταλλευτεί η Νταντί Γιουνάιτεντ προκειμένου να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα (17:00).

Μίλτον Κέινς Ντονς-Γουίκομπ

Σήμερα ο επαναληπτικός του πρώτου ημιτελικού για τα πλέι-οφ προβιβασμού της Α’ Αγγλίας. Το 2-0 του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει η Μίλτον Κέινς Ντονς και αναμένεται ματς με πολλές φάσεις και γκολ (20:30).

Δυσκολίες για Μπούντε/Γκλιμτ και Τρούμσε

Έξι παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Μπούντε/Γκλιμτ υποδέχεται την εξαιρετική έως τώρα Λίλεστρεμ και η Τρούμσε πάει στο Γκρίμσταντ να παίξει με τη Γερβ, με απουσίες στην άμυνα. Επίσης, η Χάουγκεσουντ φιλοξενεί την Κρίστιανσουντ, η Σάντεφιορντ τη Βολερένγκα, η ΧαμΚαμ την Όλεσουντ και η Στρέμσγκουντσετ τη Ρόσενμποργκ.

Προβάδισμα η Μιεντάλεν

Τρεις αναμετρήσεις έχει το “μενού” της ημέρας για την 5η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μιεντάλεν παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Σκάιντ και είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Η Οσάνε υποδέχεται τη Στέρνταλς-Μπλινκ και τέλος η Σταρτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Γκρόρουντ.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής

Για την όγδοη αγωνιστική στα πλέι οφ της Κύπρου, διεξάγονται σήμερα δυο παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά (17:00), η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τον μαχητικό Άρη Λεμεσού, θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά το κάζο του κυπέλλου. Δυο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Απόλλων Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ, με τους γηπεδούχους να είναι ένα βαθμό μπροστά.

Επιστροφή* στοιχήματος στην Premier League! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι με φαβορί στην πρωτεύουσα

Τέσσερα παιχνίδια είναι στο σημερινό πρόγραμμα από το πρωτάθλημα της Δανίας. Στα πλέι άουτ, η Νόρντζελαντ υποδέχεται την Οντένσε (15:00), ενώ στις 21:00, η Σοντερίσκε καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Άαρχους, η οποία προβληματίζει, έτσι ώστε να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Στα πλέι οφ τώρα, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη (17:00), όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δυο ώρες αργότερα, γίνεται σέντρα στο Άαλμποργκ – Μίντιλαντ.

Συμπληρώνονται τα playoffs στην Αργεντινή

Χθες κέρδισαν δύο ακόμη ομάδα τις θέσεις τους στα playoffs του Κόπα ντε λα Λίγκα και σήμερα θα διαμορφωθεί ο χάρτης των νοκ άουτ αγώνων με 5 ομάδες να διεκδικούν δύο θέσεις. “Τελικός” το Χιμνάσια – Νιούελς, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και βοήθεια τρίτων, οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη εξασφαλίζονται, πιθανώς τους κάνει και η ισοπαλία. Η Ντεφένσα κρατά την τύχη στα χέρια της, με νίκη δίνει το “παρών”, ενώ η Αρχεντίνος χρειάζεται νίκη και απώλεια μίας εκ των Νιούελς ή Ντεφένσα. Θαύμα κυνηγά η Σαρμιέντο.

Μάχες για την οκτάδα στην Κολομβία

Σήμερα ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Α’ Κολομβίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Κορτουλούα-Τζούνιορ, με καμία από τις δύο να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον (22:00). Η αυλαία πέφτει με το Αλιάντζα Πετρολέρα-Όνσε Κάλντας, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μια θέση στα πλέι-οφ (04:15).

Δείτε όλους τους αγώνες στο σημερινό κουπόνι εδώ