Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (07.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα πρώτα ματς για τη φάση των προημιτελικών σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (07/04). Ανάμεσά τους και αυτή με ελληνικό ενδιαφέρον στο Κόνφερενς, με την έξοδο του ΠΑΟΚ στο “Βελοντρόμ” για τη μάχη με τη Μαρσέιγ. Ακολουθούν τα πιο δυνατά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Η φορμαρισμένη γαλλική ομάδα μετράει πέντε σερί νίκες με τουλάχιστον δύο γκολ σε καθεμία. Ο Δικέφαλος έχει απολογισμό 3-1-5 απέναντι σε ομάδες της Γαλλίας, ενώ δεν έχει νικήσει σε γαλλικό έδαφος (0-1-3).

Γουέστ Χαμ – Λυών

Η πολύ δυνατή στο γήπεδό της Γουέστ Χαμ υποδέχεται την έμπειρη και δυσκολοκατάβλητη Λυών για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους καθώς η καλή πορεία στην Ευρώπη είναι ένας από τους μεγάλους τους στόχους.

Άιντραχτ – Μπαρτσελόνα

Με σπασμένα φρένα ταξιδεύει στην Φρανκφούρτη για να αντιμετωπίσει την ποιοτική Άιντραχτ, η οποία παραμένει αήττητη κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία σε επτά αναμετρήσεις (5-2-0). Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με ομάδες της Μπουντεσλίγκα (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λειψία – Αταλάντα

Δύο άκρως επιθετικές ομάδες διασταυρώνουν ξίφη στη “Red Bull Arena” για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λειψία μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στην “Red Bull Arena” σε νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά ομάδα της Μπουντεσλίγκα σε νοκ άουτ φάση αυτού.

Μπράγκα – Ρέιντζερς

Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της η Μπράγκα, προερχόμενη από καλές εμφανίσεις και μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα την περασμένη Παρασκευή. Απογοητευμένη από την εντός έδρας ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με την Σέλτικ η Ρέιντζερς και δίχως τον αρχισκόρερ της ταξίδεψε στην Πορτογαλία.

Λέστερ – PSV

Δίχως τον Βάρντι, αλλά σε καλή κατάσταση και με καλή ψυχολογία στα σημερινό παιχνίδι οι Άγγλοι. Με πληγωμένο ηθικό από την “γκέλα” του Σαββάτου και αμυντικά προβλήματα ταξίδεψαν στο Λέστερ οι Ολλανδοί.

Μπούντε/Γκλιμτ – Ρόμα

Η Μπούντε/Γκλιμτ συναντιέται ξανά με τη Ρόμα, έπειτα από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της απέναντι στους Ρωμαίους σε τρια ματς. Διψούν για εκδίκηση οι “Τζιαλορόσι”, ώστε να κερδίσουν για πρώτη φορά τους Νορβηγούς.

Φέγενορντ – Σλάβια…the sequel

Λίγους μήνες μετά το μεταξύ τους ραντεβού για την φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Φέγενορντ υποδέχεται απόψε την Σλάβια αυτή την φορά με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Ολλανδοί θέλουν να κάνουν ως φαβορί το πρώτο βήμα εν όψει της ρεβάνς στην τσεχική πρωτεύουσα σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Αυλαία στην 1η αγωνιστική ομίλων του Λιμπερταδόρες

Με τρεις αναμετρήσεις κλείνει η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η δυνατή εντός έδρας Φορταλέζα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση κόντρα στη φορμαρισμένη Κόλο Κόλο. Λίγο αργότερα, η Εστουδιάντες υποδέχεται τη Βελέζ και η Δε Στρόνγκεστ φιλοξενεί την Κλαμπ Λιμπερτάδ, με στόχο δυναμικό ξεκίνημα φέτος στον θεσμό.

Τέλος της 1ης αγωνιστικής στο Σουνταμερικάνα

Ολοκληρώνεται η πρώτη  αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Τραβάει τα βλέμματα το Αγιακούτσο-Σάο Πάολο, με το “βαρύ” όνομα των φιλοξενούμενων να ψάχνει το πρώτο τρίποντο που θα της δώσει από νωρίς την πρωτιά στον όμιλο. Την ίδια ώρα Γκουαϊαρένα-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, με τις δύο ομάδες να θέλουν μία είσοδο με θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση.

Διαβάστε όλες τις σημερινές αναλύσεις αγώνων εδώ