Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (06.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μια γερή προθέρμανση για ένα γεμάτο Σ/Κ που ακολουθεί γίνεται με τα ματς στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (06/05). Σούπερ δράση υπάρχει στο πρόγραμμα με αναμετρήσεις σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως Λα Λίγκα, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1, και όχι μόνο. Ας δούμε πιο κάτω τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

“Μάχη” με διαφορετικούς στόχους

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 35η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Λεβάντε υποδέχεται στη Βαλένθια τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τις ομάδες να έχουν ισχυρό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Μπόχουμ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει η Μπίλεφελντ στο Μπόχουμ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Μονόδρομος η νίκη για Ίντερ

Την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου θέλει να συνεχίσει η Ίντερ που υποδέχεται την ήδη σωμένη Έμπολι, το βράδυ η Γιουβέντους ταξιδεύει στην έδρα της Τζένοα που δίνει μάχη παραμονής.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μονεγάσκοι

Η Μονακό μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται σε ασύλληπτη κατάσταση και μετρά επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κλεμάν θα ταξιδέψει στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Λιλ, που έμεινε και μαθηματικά εκτός Ευρώπης την περασμένη αγωνιστική.

Επιστροφή* στοιχήματος στη Ligue 1! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόντο την παραμονή τους Καμπούρ και Βααλβάικ

Καμπούρ και Βααλβάικ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ στην πρεμιέρα της 32ης αγωνιστικής της Α’ Ολλανδίας. Αμφότερες ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα κλειδώσουν την μαθηματική τους παραμονή.

Νίκης ελπίδας για τη Λας Πάλμας

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Λας Πάλμας φιλοξενεί στο στάδιο “Γκραν Κανάρια” τη Μιραντές με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στην εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απόσταση ασφαλείας από την “ουρά” της κατάταξης.

Άλμα ανόδου για Ντάρμσταντ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής στη 2. Μπουντεσλίγκα. Η Ντάρμσταντ ταξιδεύει στο Ντίσελντορφ με στόχο να κάνει άλμα ανόδου στα μεγάλα σαλόνια, ενώ η Πάντερμπορν υποδέχεται την ήδη σωμένη Σαντχάουζεν.

Πέφτει η αυλαία στη Σέριε Β

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Σέριε Β με την 38η αγωνιστική, στην οποία θα μάθουμε ποιες ομάδες θα κερδίσουν την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και ποιες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των πλέι άουτ. Όσον αφορά την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου η Φροζινόνε έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Περούτζια, τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί.

Φινάλε στην Β’ Ολλανδίας

Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας με τις περισσότερες εκκρεμότητες να έχουν διευθετηθεί. Η Άλμερε υποδέχεται την Άλκμααρ Β και θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η ΦΚ Αϊντχόφεν την Φόλενταμ εκτός έδρας, για να κατακτήσει την τέταρτη περίοδο και να παίξει στα πλέι οφ, αφήνοντας εκτός την Ντε Γκράαφτσαπ.

Σάντερλαντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός για τα πλέι-οφ προβιβασμού της Α’ Αγγλίας. Δύσκολη αναμέτρηση αναμένεται στο “Στάδιο του Φωτός”, με τη Σάντερλαντ να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πάρει προβάδισμα στη σειρά (21:45).

Ινβερνές – Πάρτικ Θιστλ

Σήμερα ο δεύτερος αγώνας για τα προημητελικά των πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ. Θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στην πρώτη αναμέτρηση η Ινβερνές και έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, μοιάζει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση (21:45).

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Κομβικό ματς για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Σαρλερουά φιλοξενεί τη Γκενκ για τα πλέι οφ Ευρώπης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές ενώ οι γηπεδούχοι το ακριβώς αντίθετο.

Χωρίς κίνητρο στη Λευκωσία

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται απόψε την ΠΑΕΕΚ (19:00), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για την όγδοη αγωνιστική των πλέι άουτ στην Κύπρο. Εξασφάλισαν και τυπικά την παραμονή οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με την ομάδα της Κερύνειας που έχει υποβιβαστεί.

Με απουσίες στο “Ντο Μπέσα”

Η προτελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία ανοίγει σήμερα στο “Ντο Μπέσα” με τον αγώνα Μποαβίστα – Γκιμαράες. Δίχως τον κόουτς στον πάγκο και με τρεις τιμωρημένους η εξασφαλισμένη Μποαβίστα, με σημαντικούς απόντες και η Γκιμαράες που προέρχεται από κακές εμφανίσεις και κυνηγά την 5η θέση.

Έναν πόντο για να ησυχάσει

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στην Τουρκία. Η Γκαζιαντέπ ψάχνει έναν πόντο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι στην αδιάφορη Καϊσέρισπορ, που θα παραταχθεί με εναλλακτικό σχήμα λόγω επερχόμενου ημιτελικού Κυπέλλου. Παντελώς αδιάφορο το Χατάισπορ – Τραμπζονσπόρ, σε mood διακοπών οι γηπεδούχοι, “μεθυσμένοι” η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ και με το μυαλό στον ημιτελικό στο Καϊσέρι.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σίλκεμποργκ

Για την έβδομη αγωνιστική στα πλέι οφ της Δανίας, η Σίλκεμποργκ υποδέχεται απόψε τη Ράντερς (20:00). Σε αγωνιστική άνοδο οι γηπεδούχοι, έρχονται από πέντε σερί νίκες και διεκδικούν με αξιώσεις την τρίτη θέση, που οδηγεί σε Ευρώπη.

“Καίγεται” η Ζαγκλέμπιε

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 32η αγωνιστική στην Πολωνία. Η ντεφορμέ και αδιάφορη Ραντόμιακ υποδέχεται την προβληματική αμυντικά Ζαγκλέμπιε που παίζει για την επιβίωσή της. Λίγο αργότερα η Λέγκια που είναι σε άσχημη κατάσταση φιλοξενεί την αδιάφορη Γκόρνικ Ζάμπρζε που παίζει πολύ ανοιχτά.

Εκκίνηση της αυλαίας

Η τελευταία αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα στην Αργεντινή ανοίγει απόψε με δύο αναμετρήσεις δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα επερχόμενα playoffs. Με rotation η πρωτοπόρος Ράσινγκ στην έδρα της προβληματικής Σαν Λορέντσο. Σε νέο ουδέτερο γήπεδο η Μπαράκας, υποδέχεται την ανεβασμένη Γοδόι Κρους που ψάχνει διπλό για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη στη συνολική βαθμολογία του έτους.

Ατλέτικο Νασιονάλ-Περέιρα

Σήμερα συνεχίζεται η 19η αγωνιστικής της Α’ Κολομβίας. Σημαντική αναμέτρηση για την Περέιρα, καθώς θέλει τη νίκη προκειμένου να έχει ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα (04:00).

Δείτε όλους τους αγώνες στο σημερινό κουπόνι εδώ