Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (06.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δύο πρώτες μάχες ζευγαριών για για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κλέβουν την παράσταση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (06/04). Δείτε πιο κάτω τις αναμετρήσεις που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον σήμερα.

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Λονδίνο για να κάνει το πρώτο βήμα σε αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να αποκλείσει την Τσέλσι, η οποία θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν

Τον ρόλο του φαβορί καλείται να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν ενόψει της αποψινής πρώτης αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία. Οι Βαυαροί πέτυχαν 101 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από την τελευταία αναμέτρηση που έμειναν στο μηδέν σε αυτό (0-0 με Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο 2019).

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην “WWK Arena”

Όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, η Άουγκσμπουργκ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της με αντίπαλο την Μάιντς στη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση στην Μπουντεσλίγκα.

Τα βλέμματα στην Πίζα

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση Πίζα – Μπρέσια στο σημερινό πρόγραμμα της εξ αναβολής αγωνιστικής της Σέριε Β. Η Πάρμα υποδέχεται την Κόμο, η Κροτόνε ταξιδεύει στην έδρα της Βιτσέντζα. Τσιταντέλα και Περούτζια διασταυρώνουν ξίφη στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στα πλέι οφ.

Για την ανατροπή οι γηπεδούχοι

Για την προημιτελική φάση στο κύπελλο της Κύπρου, διεξάγονται απόψε δυο αγώνες ρεβάνς. Στις 17:00, η Ένωση Παραλιμνίου υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Δυο ώρες αργότερα, η Ανόρθωση φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, μερικά 24ωρα μετά το μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος, στοχεύοντας σε ανατροπή του εις βάρους της 2-1.

Όλες οι σημερινές αναλύσεις εδώ

Μάχες για τα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ

Σήμερα ολοκληρώνονται οι εξ’ αναβολής αγωνιστικές της 30ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Νότιγχαμ Φόρεστ-Κόβεντρι, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία βρεθούν εντός εξάδας (21:45). Λίγο αργότερα Γουέστ Μπρομ-Μπόρνμουθ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή του πρωταθλήματος (22:00).

Ντανφέρμλιν-Ρέιθ Ρόβερς

Εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, για διαφορετικούς σκοπούς η κάθε μία, καθώς οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι για την είσοδό τους στην τετράδα (21:45).

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Νορβηγίας, που έρχεται αμέσως μετά την πρεμιέρα του πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Η Μόλντε υποδέχεται τη Στρέμσγκουντσετ, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετα αποτελέσματα στην πρεμιέρα.

Μάχες στο Λιμπερταδόρες

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζεται με εφτά ματς στο σημερινό κουπόνι. Μεταξύ άλλων, η Ταγιέρες υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα θέλοντας αμφότερες να κάνουν δυναμική αρχή στη διοργάνωση φέτος, η Αλιάνσα Λίμα κοντράρεται με τη Ρίβερ Πλέιτ σε ένα παιχνίδι με μεγάλη διαφορά δυναμικής.

Δράση στο Σουνταμερικάνα

2η μέρα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Αντοφαγάστα-Ντεφένσα Χουστίσια είναι το ματς που τραβάει τα βλέμματα, καθώς αμφότερες μας έχουν συνηθίσει σε ματς με αρκετά υψηλά σκορ (03:30). Την ίδια ώρα Νουέβε Ντε Οκτούμπρε-Ιντερνασιονάλ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.

Δυο εξ αναβολής στο Μεξικό

Δράση από το Μεξικό υπάρχει στο αποψινό πρόγραμμα. Στις 03:00, η Τολούκα υποδέχεται τη Μοντερέι, σε εξ αναβολής ματς για την τέταρτη αγωνιστική, ενώ λίγο αργότερα (05:06), η Τιχουάνα φιλοξενεί την Ατλέτικο Σαν Λουίς, σε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Κερέταρο – Άτλας, για την ένατη αγωνιστική.

Βρείτε όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι εδώ