Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (05.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα δυνατά πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (05/04). Δείτε πιο κάτω τις αναμετρήσεις που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον σήμερα.

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να το δείξει από σήμερα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ισπανοί έκαναν αυτό που ξέρουν καλά κόντρα στη Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο, βολεύονται με τον τίτλο του αουτσάιντερ, είναι σίγουρο ότι θα βάλουν δύσκολα στην αγγλική ομάδα.

Μπενφίκα – Λίβερπουλ

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “16” στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε στο “Ντα Λουζ”, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο Άνφιλντ την επόμενη Τετάρτη. Από ήττα που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση προέρχεται τη Μπενφίκα, από κακή εμφάνιση, αλλά νίκη επί της Γουότφορντ ταξίδεψε στη Λισαβόνα η Λίβερπουλ.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμβόλιμες με φόντο τα πλέι-οφ και την παραμονή

Σήμερα διεξάγονται εξ’ αναβολής αναμετρήσεις στη Τσάμπιονσιπ. Τραβάει τα βλέμματα το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μία θέση στην εξάδα (21:45). Λίγο αργότερα, Ρέντινγκ-Στόουκ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού (22:00).

Εμβόλιμες και στην Α’ Αγγλίας

Αρκετές εμβόλιμες αναμετρήσεις έχουμε σήμερα στην Α’ Αγγλίας. Το Γουίγκαν-Άκρινγκτον έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να πατήσουν κορυφή παίρνοντας το τρίποντο (21:45). Λίγο αργότερα Μπόλτον-Πόρτσμουθ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ (22:00).

Ρεφάρει η Κρεμονέζε

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής στη Σέριε Β. Η πρωτοπόρος Κρεμονέζε θέλει να ρεφάρει την γκέλα με αντίπαλο την Ρετζίνα, αποτελεί το φαβορί κόντρα στην Αλεσάντρια. Η ΣΠΑΛ υποδέχεται την Κοζέντσα και η Λέτσε ταξιδεύει στην έδρα της Τερνάνα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Ρετζίνα με την Μπενεβέντο.

Μονόδρομος η νίκη για Αμβούργο

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2. Μπουντεσλίγκα, το Αμβούργο υποδέχεται την προτελευταία Άουε έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Σήμερα διεξάγεται ο ένας από τους δύο ημιτελικούς (νοκ άουτ) για το Κύπελλο Πολωνίας, με την Ολίμπια Γκρουτζιάτζ της 4ης κατηγορίας να ψάχνει ένα θαύμα απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια της χώρας Λεχ Πόζναν.

Διαβάστε όλες τις σημερινές αναλύσεις

Με απουσίες η Μπόκα

Με 7 απουσίες σύνολο ταξιδεύει στην Κολομβία απόψε η Μπόκα για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, 6 οι τιμωρημένοι από την CONMEBOL για τα περσινά επεισόδια με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Δύσκολο ταξίδι για την Κορίνθιανς

Η ανανεωμένη και ενισχυμένη Κορίνθιανς κάνει πρεμιέρα στο Κόπα Λιμπερταδόρες με δύσκολο ταξίδι στο υψόμετρο της Λα Πας απέναντι στην ντεφορμέ Όλγουεϊς Ρέντι.

Αντίδραση στο Λιμπερταδόρες

Η Κολόν Σάντα Φε ψάχνει αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο εγχώριο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα των ομίλων απέναντι στην Πενιαρόλ που δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης.

Φαβορί στο Περού η Φλαμένγκο

Μεγάλη διαφορά δυναμικής στο Σπόρτινγκ Κριστάλ – Φλαμένγκο για την πρεμιέρα των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι Βραζιλιάνοι θέλουν να αντιδ΄ρασουν στην ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος Καριόκα.

Ντέρμπι στην Ασουνσιόν

Ισορροπημένη η “εμφύλια” αναμέτρηση Κλαμπ Ολίμπια – Σέρο Πορτένιο για την πρεμιέρα των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ισορροπημένες και οι αποδόσεις, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα.

Φαβορί στη Βενεζουέλα η Παραναένσε

Πρεμιέρα στο Κόπα Λιμπερταδόρες για τη φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου στη Βραζιλία, Ατλέτικο Παραναένσε με επικίνδυνο στο Καράκας, απέναντι στην ντεφορμέ Καράκας.

Κόπα Σουνταμερικάνα η αρχή

Σήμερα ξεκινά το Κόπα Σουνταμερικάνα με πέντε παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Ξεχωρίζει φυσικά η μεγάλη μάχη ανάμεσα στις Σεαρά και Ιντεπετιέντε για τον έβδομο όμιλο. Η Σάντος φιλοξενείται την ίδια ώρα από την Μπάνφιλντ, ενώ η Ουνιβερσιδάδ Κατολίκα του Εκουαδόρ υποδέχεται την Ουνιόν ντε Καλέρα. Στις 3:30, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φιλοξενεί την LDU Κίτο και η Έβερτον ντε Βίνα την Χόρχε Βίστερμαν.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι σήμερα