Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (04.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ενδιαφέρουσα δράση υπάρχει στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (04/05), με τον ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι και την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε τα ματς της ημέρας που ξεχωρίζουν παρακάτω.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Δεύτερος ημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, οι “Μερένγκες” καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4-3 του πρώτου αγώνα. Στον τελικό περιμένει ήδη η Λίβερπουλ και είτε θα έχουμε έναν ακόμα αγγλικό εμφύλιο είτε αναβίωση του τελικού του Κιέβου το 2017-18.

Για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Εξ αναβολής αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 1. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι-οφ, παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δικεφάλου. Οι γηπεδούχοι πορεύονται χωρίς ήττα στα τελευταία εφτά ματς, ενώ οι Πειραιώτες με νίκη ή ισοπαλία κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League! |21+
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουίνς Παρκ-Ντανφέρμλιν

Συνεχίζονται οι μάχες στα πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Θέλει να πάρει το προβάδισμα η Κουίνς Παρκ απέναντι σε μια ποιοτικότερη Ντανφέρμλιν, ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού (21:45).

Δράση στο Λιμπερταδόρες

Συνέχεια δίνεται στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμερταδόρες στο σημερινό κουπόνι με εφτά παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, Ταγιέρες υποδέχεται την πολύ πιο δυνατή Φλαμένγκο, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενείται από την Όλγουεϊς Ρέντι.

Ξημερώματα με Σουνταμερικάνα

Σήμερα συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ξεχωρίζει το Γκοϊανιένσε-Ντεφένσα Χουστίσια, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν ρεβάνς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής (01:15). Την ίδια ώρα Αντοφαγάστα-Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους, βάζοντας “φωτιά” στον όμιλο.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ