Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (03.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μεγάλα παιχνίδια στα πλέι οφ της Super League το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (03/04). Παρακάτω βλέπουμε τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σήμερα.

Ντέρμπι σε Φάληρο και Λεωφόρο

Με δύο ντέρμπι ξεκινά εκ νέου η δράση στη Σούπερ Λιγκ 1. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στο άλλο ματς, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπό πίεση η Έβερτον

Δύο ματς συνεχίζουν το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον αναζητά αντίδραση στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί την ανεβασμένη Νιουκάστλ.

Τα φώτα στη Βαρκελώνη

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 30η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο “Καμπ Νόου” τη Σεβίγια, ενώ η Μπέτις παίζει εντός έδρας με την Οσασούνα. Η Βαλένθια φιλοξενεί την Κάδιθ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο την Έλτσε. Τέλος, η Γρανάδα αντιμετωπίζει τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωρίζει το “Derby d’ Italia”

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α, ξεχωρίζει το σπουδαίο “Derby d’ Italia” ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ στο Τορίνο. Νωρίτερα η Αταλάντα υποδέχεται τη Νάπολι στο Μπέργκαμο και η Σαμπντόρια τη Ρόμα στη Γένοβα. Ντέρμπι Τοσκάνης έχουμε το μεσημέρι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Έμπολι.

Ανεβασμένη η Γκλάντμπαχ

Προερχόμενη από δύο σερί νίκες, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Μάιντς στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Νωρίτερα Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ διασταυρώνουν ξίφη στη “WWK Arena”.

Ντεμπούτο Κορίνο στην Μπρέσια

Ο Εουτζένιο Κορίνι θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπρέσια με αντίπαλο την Βιτσέντζα. Την ίδια ώρα η Κόμο αντιμετωπίζει τη Μόντσα, ενώ η Περούτζια φιλοξενείται στον Κρότωνα.

Προβάδισμα νίκης για Βέρντερ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2. Μπουντεσλίγκα. Η Βέρντερ υποδέχεται την Σαντχάουζεν όντας το απόλυτο φαβορί για νίκη, την ίδια ώρα η Φορτούνα φιλοξενείται από την Καρλσρούη και η Χαϊντενχαϊμ αντιμετωπίζει τη Νυρεμβέργη.

Ντέρμπι του Άισελ

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας. Μπορεί να απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα, αλλά στις 13:15 η Τσβόλε φιλοξενεί την μισητή Γκόου Αχέντ σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά ντέρμπι της χώρας.

Θα γίνει σήμερα το Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ

Στα επτά παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 30η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, προστίθεται και το παιχνίδι ανάμεσα στις Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ που ακυρώθηκε χτες λόγω καιρού. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ματς της ημέρας. Η Παρί των αστέρων δε, φιλοξενεί το βράδυ την Λοριάν.

Διαβάστε σημερινές αναλύσεις ματς εδώ

Φαβορί στο “Ιπουρούα”

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Έιμπαρ παίζει εντός έδρας με την εξαιρετική τελευταία Μιραντές, αλλά παραμένει το φαβορί. Η Πονφεραντίνα υποδέχεται τη Λας Πάλμας και η Ουέσκα την Αλμερία. Η Καρταχένα φιλοξενεί την Οβιέδο και τέλος, η Μπούργος παίζει εντός με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Μάχες για τα πλέι οφ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 33η και προτελευταία της κανονικής διάρκειας, αγωνιστική της Jupiler League του Βελγίου. Η Γάνδη που πέρασε τέταρτη παίζει εκτός με τη Σερκλ Μπριζ και η Άντερλεχτ υποδέχεται τη Σαρλερουά και ελπίζει σε γκέλα της Γάνδης. Επίσης, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και η Γκενκ φιλοξενεί την Έουπεν.

Μπαίνουν στη μάχη οι πρωταθλητές

Έξι παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 1η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Το μεγάλο ματς είναι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπούντε/Γκλιμτ και τη Ρόσενμποργκ που ξεκινά με προπονητή τον Ρέκνταλ. Επίσης, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται τη Σάντεφιορντ και η Σάρπσμποργκ τη Βίκινγκ. Οι νεοφώτιστες Γερβ και Όλεσουντ παίζουν με Στρέμσγκουντσετ και Κρίστιανσουντ αντίστοιχα.

Με το δεξί η Μπραν

Δύο αναμετρήσεις έχει το “μενού” της ημέρας για την 1η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν ξεκινά την προσπάθεια να επανέλθει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και παίζει εκτός έδρας με τη Ράνχαϊμ. Επίσης, η KFUM Όσλο φιλοξενεί στην πρωτεύουσα τη Γκρόρουντ.

Για το -3 η Σπόρτινγκ

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστική στην Πορτογαλία. Η Τοντέλα ψάχνει υπέρβαση στη Μαδέιρα στην μάχη της επιβίωσης, η Μορεϊρένσε ψάχνει επιτέλους νίκη υποδεχόμενη την Γκιμαράες για να μην ολοκληρώσει την αγωνιστική στον πάτο της βαθμολογίας και αργά το βράδυ η Σπόρτινγκ θέλει να κόψει τη διαφορά από την Πόρτο στα μισά, υποδεχόμενη τη φορμαρισμένη Πάσος Φερέιρα.

Ντεμπούτο Ισμαέλ στην Μπεσίκτας

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 31η αγωνιστική στην Τουρκία. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Τραπεζούντα, όπου η Μπεσίκτας ταξίδεψε με νέο προπονητή, τον Γάλλο Βαλεριέν Ισμαέλ και στόχο να σπάσει το εντός έδρας αήττητο της πρωτοπόρου Τραμπζονσπόρ που μετρά μέρες για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Νωρίτερα, η Κόνιασπορ υποδέχεται την ντεφορμέ Γκιόζτεπε με στόχο να ανακτήσει τη 2η θέση, η Ρίζεσπορ ψάχνει υπέρβαση στην Αττάλεια με την Αλάνιασπορ, ενώ Κασίμπασα και Γκαζιαντέπ υπόσχονται πλούσιο παιχνίδι.

“Τελικός” για τη Βίσλα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 27η αγωνιστική στην Πολωνία, από τις οποίες ξχωρίζει το Βίσλα Κρακοβίας – Πιαστ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν εναγωνίως νίκη επιβίωσης στην κατηγορία. Νωρίτερα, η ουραγός Νιετσιέτζα ψάχνει παρόμοια νίκη επί της ντεφορμέ Ραντόμιακ, ενώ Γιαγκελόνια και Ζαγκλέμπιε επιστρέφουν πεσμένες από τη διακοπή.

Με νέο προπονητή η Ροσάριο Σεντράλ

Ολοκληρώνεται απόψε η 8η αγωνιστική στην Αργεντινή με τρεις αγώνες και ισάριθμα, παρόμοια φαβορί έδρας. Με καλό μομέντουμ Σαν Λορέντσο και Νιούελς υποδέχονται τις ντεφορμέ Ατλέτικο Τουκουμάν και Πλατένσε αντίστοιχα. Παρόμοιας δυναμικής και το Τίγκρε – Ροσάριο Σεντράλ, αλλά με ειδοποιό διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ντεμπούτο νέου προπονητή (Σομόσα).

Ντέρμπι στη Λεμεσό

Δυο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στην Κύπρου κι από αυτά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άρη, στις 18:00, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ. Νωρίτερα (15:00) και για τα πλέι άουτ, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού.

“Κυρίως πιάτο” στη Δανία

Συνολικά τέσσερα παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα από την πρώτη κατηγορία της Δανίας. Στις 15:00 και για τα πλέι άουτ, η Άαρχους υποδέχεται τη Βέιλε, έχοντας τον πρώτο λόγο, ενώ την ίδια ώρα, η Οντένσε φιλοξενεί τη Νόρντζελαντ. Δυο ώρες αργότερα, και για τα πλέι οφ, είναι προγραμματισμένο το Μπρόντμπι – Ράντερς, ενώ στις 19:00, η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη δοκιμάζεται στην έδρα της Άαλμποργκ.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί

Η πρώτη αγωνιστική στην Α Σουηδίας συνεχίζει σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 16:00, Γκέτεμποργκ και Σίριους υποδέχονται Βάρναμο και Σούντσβαλ, αντίστοιχα, κόντρα στις οποίες έχουν το πρώτο λόγο για τη νίκη. Στις 18:30, η πρωταθλήτρια Μάλμε ρίχνεται στη μάχη, αγωνιζόμενη στην έδρα της Κάλμαρ, κόντρα στην οποία μετράει επτά σερί νίκες, ενώ την ίδια ώρα, η Νόρκεπινγκ φιλοξενεί τη Βάρμπεργκς.

Τα βλέμματα στο Όσιγιεκ

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 29η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Στις 18:00, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι το μεγάλο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Χρβάτσκι Ντραγκοβόλιατς, ενώ λίγο αργότερα (20:30), Όσιγεκ και Χάιντουκ κοντράρονται στο παιχνίδι που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα αυτή την αγωνιστική.

Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Μπρομ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 40η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Αμφότερες ψάχνουν το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να το έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα κινδυνέψουν ως το τέλος της σεζόν (17:00).

Ρέιντζερς-Σέλτικ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Ντέρμπι της Γλασκώβης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας, με τη Ρέιντζερς να χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει τη Σέλτικ στην κορυφή κορυφώνοντας τη μάχη στα πλέι-οφ (14:00).

Ρόδεραμ-Σάτον

Σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Τρόφι. Αμφότερες θέλουν φυσικά να σηκώσουν το τρόπαιο, με τη ζυγαριά να γέρνει υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, λόγω της διαφοράς κατηγορίας που έχουν μεταξύ τους (17:00).

Ρέιθ Ρόβερς-Κουίν Οφ Σάουθ

Σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Τσάλεντζ Καπ. Η Ρέιθ Ρόβερς έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στο οποίο δεν της δόθηκε η ευκαιρία πέρσι λόγω της πανδημίας του COVID-19 (18:15).

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι