Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (02.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (02/05) με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παιχνίδια στα πλέι άουτ της Super League, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν πιο κάτω.

“Μάχες” για Λαμία και Απόλλων Σμύρνης

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στην Τρίπολη, ο Αστέρας προέρχεται από τρία παιχνίδια δίχως νίκη, ενώ η Λαμία μετρά 5 σερί ήττες, προερχόμενη από τα ημιτελικά Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στην έδρα του αδιάφορου Ιωνικού (19:30), έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να ελπίζει σε συμμετοχή στα μπαράζ για την παραμονή.

“Μεθυσμένη” η Μπέτις

Η 34η αγωνιστική στη La Liga ολοκληρώνεται σήμερα στα προάστια της Μαδρίτης. Η Χετάφε προέρχεται από το πρώτο της διπλό στη σεζόν και δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ στην Μπέτις που κυνηγά μία θέση στην 4αδα το κλίμα είναι πανηγυρικό μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey την προηγούμενη Κυριακή.

Magic Box*: €1000, €1000, €1000…κάθε μέρα, εγγυημένα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ

Λειψία και Άιντραχτ έχουν στο μυαλό τους τις ρεβάνς για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενόψει των αποψινών αναμετρήσεων στις έδρες των Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, αντίστοιχα, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Σαλερνιτάνα

Προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, η Σαλερνιτάνα ταξιδεύει στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσει την Αταλάντα που παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη. Η εν αναμέτρηση ρίχνει την αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

“Καίγεται” η Τοντέλα

Η 32η αγωνιστική στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση Πάσος Φερέιρα – Τοντέλα. Δίχως ρεαλιστικό στόχο οι γηπεδούχοι, την ώρα που η Τοντέλα “καίγεται” για τη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Δεν χαρίζεται σε κανέναν η Τουλούζ

Στο ματς που ολοκληρώνει την 36η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, η τραγική σε φόρμα Ροντέζ υποδέχεται την πρωτοπόρο Τουλούζ, που παρότι εξασφάλισε την άνοδο την περασμένη αγωνιστική, φουλάρει για τον τίτλο.

Μάχη για την τρίτη θέση

Η έκτη αγωνιστική στα πλέι οφ της Δανίας ολοκληρώνεται απόψε, με τη Σίλκεμποργκ να υποδέχεται την Άαλμποργκ (20:00). Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +1 από την αντίπαλό τους, ωστόσο η ομάδα του Κεντ Νίλσεν είναι σε αγωνιστική άνοδο, ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο “Tele2 Arena”

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα από την Α Σουηδίας, με τα οποία ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική. Στις 20:00 διεξάγονται τα Γκέτεμποργκ – Κάλμαρ και Νόρκεπινγκ – Βάρναμο. Ωστόσο, το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Μάλμε (20:10).

Σταθερά στο κυνήγι του τίτλου η Στεάουα

Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Στεάουα υποδέχεται απόψε την Άργκες στο ματς που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ασκεί πίεση στην πρωτοπόρο Κλουζ. Νωρίτερα η Μιοβένι υποδέχεται την Μποτοσάνι για τα πλέι άουτ.

Σούπερ τελικός στην Πολωνία

Οι δύο πρωτοπόροι της Ekstraklasa, Λεχ Πόζναν και Ρακόβ, αναμετρώνται σήμερα στον τελικό Κυπέλλου Πολωνίας στη Βαρσοβία! Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από μεγάλα αήττητα σερί.

Φούλαμ-Λούτον

Σήμερα ολοκληρώνεται η 45η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Ευκαιρία έχει η Φούλαμ να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της τον τίτλο του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη σκληροτράχηλη, αλλά αποδεκατισμένη Λούτον (19:15).

Δυνατές συγκρούσεις στην Κολομβία

Σήμερα ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστικής της Α’ Κολομβίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Αγκουίλας-Ντεπορτίβο Πάστο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πλησιάσουν την οκτάδα (01:00). Η αυλαία πέφτει με το Αμέρικα Ντε Κάλι-Αλιάντζα Πετρολέρα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία να μπουν στις θέσεις των πλέι-οφ και τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά (03:30).

Magic Box*: €1000, €1000, €1000…κάθε μέρα, εγγυημένα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρέστα για Ουρακάν

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η προτελευταία αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα στην Αργεντινή. “Τελικός” το Ουνιόν – Ντεφένσα, όποια κερδίσει διατηρεί ελπίδες για τα playoffs, ρέστα παίζει η Ουρακάν υποδεχόμενη την Ροσάριο Σεντράλ. Από θέση ισχύος η Αρχεντίνος Τζούνιορς, επισκέπτεται την Πλατένσε, με στόχο μία νίκη που ουσιαστικά θα της εξασφαλίσει την 4αδα. Αδιάφορο για την τρέχουσα καμπάνια το Γοδόι Κρους – Σεντράλ Κόρδοβα.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ