* Προημιτελικός

* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

* No Goal τα 9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Πόρτο στα 14 προηγούμενα μεταξύ τους (12-2-0).

* Στο πρωτάθλημα (29/08): Ακ. Βισέου – Πόρτο 0-3

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Ζιλ Βισέντε. Ο Σάινθ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 63ο λεπτό.

Συνεχίζουν την προπαίδεια στη Liga Portugal οι “δράκοι”, το Σάββατο έφτασαν τους 27 βαθμούς μετά τις 9 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν και διατήρησαν το πάνω χέρι (+5) στην κούρσα τίτλου.

Μετά τις δύο κολλητές ήττες για το Champions League και την κάκιστη εμφάνιση στην υποδοχή της PSV (0-1 εντός), η ομάδα του Φαριόλι δεν έθελξε στο γειτονικό Μπαρσέλος, αλλά όπως συνηθίζει βρήκε τη λύση (0.37 – 0.95 xGoals).

Σε αντεπίθεση του 1ου ημιχρόνου είχε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία του σαββατιάτικου αγώνα, αλλά το καθοριστικό γκολ το βρήκε μετά την ανάπαυλα σε γεμάτη περιοχή.

“Εκτιμούμε κάθε παιχνίδι. Ο τρόπος που προετοιμαζόμαστε για το πρώτο φιλικό της σεζόν ή τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο ίδιος. Προετοιμαζόμαστε με την ίδια προσοχή, την ίδια επιθυμία και την ίδια αφοσίωση.” δήλωσε ενόψει σημερινού αγώνα ο κόουτς Φαριόλι.

Στα αγωνιστικά νέα, ο νεαρός Πιετουζέφσκι (εξτρέμ) δεν προλαβαίνει το ματς, εκτός παραμένουν οι Βάσκο Σόουζα (μέσος) & Ουιλιαμ Γκόμες (εξτρέμ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 8/10 τελευταία εντός έδρας.

CODENOVI ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΣΕΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Σπόρτινγκ. Ο Γκιλιέρμε σκόραρε δις (24’, 74’) για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Σουάρες (62’) μείωσε προσωρινά για την Σπόρτινγκ.

Την έκπληξη της σεζόν πέτυχαν οι νεοφώτιστοι της Liga Portugal την Κυριακή, με το ιστορικό διπλό στο “Αλβαλάδε” σημείωσαν 5η διαδοχική νίκη και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της κατάταξης!

Δίχως φόβο πήγε να παίξει στην πρωτεύουσα η Ακαδέμικο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πριν χτυπήσει σε μετάβαση για το 0-1. Μάλιστα λίγο αργότερα της ακυρώθηκε το 2ο γκολ με σφύριγμα “φανέλας”.

Μετά την ανάπαυλα βίωσε έντονη πίεση, ισοφαρίστηκε από τον “μπόμπερ” της Σπόρτινγκ, αλλά μετά το 1-1 ξεμύτισε εκ νέου και βρήκε 2ο γκολ μέσα από σωστή ανάπτυξη. Γλίτωσε τη δεύτερη ισοφάριση με αρωγούς τα δοκάρια σε δύο περιπτώσεις.

“Θα έχουμε πολλές αλλαγές. Είχαμε μία μέρα λιγότερη ξεκούραση από την Πόρτο . Ακόμα αναρρώνουμε παίκτες, για να έχουμε μια ιδέα για το ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο διαθέσιμος. Πρέπει να διαχειριστούμε. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τραυματισμούς.” δήλωσε ο κόουτς Πινιέιρο.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας.

Πόρτο – Ακαδέμικο Βισέου στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ