Οριστικό: 3ετης συμφωνία Super League – Interwetten

Ανανεώθηκε:
interwetten logo

To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συμφώνησε στην επίσημη χορηγία του πρωταθλήματος με τη γνωστή στοιχηματική Interwetten 

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ και θα διαρκέσει για τις τρεις επόμενες σεζόν, ως τη 2022/2023. Το συγκεκριμένο deal αποτελεί αναβάθμιση για την Interwetten, μετά τη μονοετή της συνεργασία με τη λίγκα για τη σεζόν 2019/2020, η οποία κόστισε περίπου 250,000€.

Η νέα συμφωνία θα περιλαμβάνει διευρυμένη οπτική προώθηση της στοιχηματικής, όπως σε φωτεινές πινακίδες στο κέντρο του γηπέδου, στα σημαιάκια του κόρνερ και σε πολλά ακόμη σημεία των ελληνικών γηπέδων τις ημέρες των αγώνων. Επίσης, το σήμα της Interwetten θα πρωταγωνιστεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της λίγκας.

Το συμβούλιο της λίγκας ψήφισε 10-3 υπέρ της συμφωνίας την προηγούμενη εβδομάδα, με την ΕΠΟ να παραμένει ουδέτερη στη συμφωνία.

Οι σύλλογοι που ψήφισαν κατά της συμφωνίας ήταν η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ολυμπιακός, που έχουν συνάψει χορηγικά προγράμματα με άλλες στοιχηματικές.

Η συμφωνία επεξεργάζεται από το Μάιο και ο Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε ότι η εξαιρετική διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από την Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε την ώθηση στην Interwetten να προχωρήσει στην επένδυση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, κανένας από τους χορηγούς της Super League δεν ζήτησε να επαναδιαπραγματευτεί τις συμφωνίες τους κατά την περίοδο της διακοπής.

Να τονίσουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές για την Interwetten πέραν τη Γερμανίας και της Αυστρίας, όπου βρίσκονται και οι ρίζες της.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ