bwin – Εκπληκτική προσφορά* στο Champions League (04/10)!

Ανανεώθηκε:
bwin 041023

Στον 6ο όμιλο πέφτουν οι προβολείς της αποψινής δράσης από τα γήπεδα του Champions League. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μίλαν και η Νιουκάστλ την Παρί Σεν Ζερμέν. Κοινή ώρα έναρξης στις 22:00.

bwin – Έπαθλα* από τους αγώνες του Champions League!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να «σπάσουν» το ρόδι

Την πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Champions League θα επιδιώξουν να πετύχουν απόψε, Ντόρτμουντ και Μίλαν. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην πρωτεύουσα της Ρηνανίας – Βεστφαλίας στις 22:00. Γερμανοί και Ιταλοί δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από τρεις στη σειρά νίκες στην Bundesliga, προέρχεται η BVB. Ενδιάμεσα ωστόσο ηττήθηκε εκτός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν, για την 1η αγωνιστική των ομίλων. Οι «ροσονέρι» επανέρχονται μετά τη συντριβή με 5-1, στο ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ. Έμειναν στο 0-0 στο “San Siro” κόντρα στη Νιουκάστλ, η συνέχεια ήταν ανοδική. Τρία διαδοχικά «τρίποντα» στη Serie A, διατηρώντας δύο φορές ανέπαφη την εστία τους, αμφότερες στο γήπεδο τους. Στην bwin το Combi+, να νικήσουν Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 9.75.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Champions League!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, η Νιουκάστλ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο Champions League, από τον Φεβρουάριο του 2003! Αντίπαλος της η Παρί Σεν Ζερμέν, που θέλει να κάνει δύο τα «τρίποντα», μετά το 2-0 της πρεμιέρας επί της Ντόρτμουντ στο Παρίσι. Την σταθερότητα αναζητά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, στο πρώτο διάστημα της θητείας του Ισπανού προπονητή στον πάγκο τη ΠΣΖ. Έπειτα από τις δύο νίκες με 2-0 επί της Ντόρτμουντ, για το Champions League και το 4-0 απέναντι στη Μαρσέιγ για τη Ligue1, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Κλερμόν για το πρωτάθλημα. Στο 4.50 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να νικήσει η Νιουκάστλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: