Προσφορά* για Ασφάλεια στα Παρολί στην Betsson

Ανανεώθηκε:
betsson logo

Ήρθε για να μείνει η Betsson και ήδη τραβάει τα βλέμματα! Η στοιχηματική εταιρία έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους. Φυσικά, λόγω της ποιότητας και της υψηλού επιπέδου πλατφόρμας της.

Αλλά και για προσφορές* που έχει διαθέσιμες για τα μέλη της. Mια από αυτές που ξεχωρίζει είναι η Ασφάλεια στα Παρολί*. Στην περίπτωση που προτιμάτε να βάζετε στα δελτία σας πάνω από μια επιλογή σας ενδιαφέρει άμεσα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες. Αρχικά, ο παίκτης δημιουργεί το παρολί του με τουλάχιστον πέντε γεγονότα με ελάχιστη απόδοση 1,40. Έπειτα, κάνει κλικ στο κουτί της ασφάλειας. Αν χάσει μόνο μία επιλογή τον περιμένει μια έκπληξη*.

Έπαιξες 5αδα και έχασες ένα; Σε καλύπτει λοιπόν η Betsson!

Βρείτε τη συγκεκριμένη προσφορά*, αλλά και πολλές άλλες, στην πλατφόρμα της. Αφότου συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή κάνετε την εγγραφή σας από το Betarades.gr απλά και γρήγορα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα