*32η αγωνιστική
*Στον πρώτο γύρο: Αλ Τααβόν – Αλ Νασρ 1-1
*Τρία σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΑΛ ΝΑΣΡ
Προηγούμενο ματς: Η Αλ Νασρ κέρδισε 0-9 εκτός έδρας την Αλ Οκχντούντ, σκοράροντας με τους Γιάχια (16’), Ντουράν (20’, 52’), Μπρόζοβιτς (27’), Μανέ (45’ πεν., 59’, 64’, 74’), Μαράν (90’) και ενώ μετά το 47ο λεπτό έπαιζε με παίκτη περισσότερο.
H Aλ Νασρ κέρδισε με το εντυπωσιακό 0-9 εκτός έδρας την Αλ Οκχντούντ, με την είδηση να είναι πώς το πέτυχε χωρίς τον Ρονάλντο! Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο σερί ήττες με 2-3, οι οποίες και της στοίχισαν μία πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας και τις τελευταίες της ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο.
Πλέον στόχος της να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, με πιο εφικτό στόχο την 3η θέση, ούσα στο -2 από αυτήν, αλλά με αγώνα λιγότερο, τον σημερινό. Και αυτό επειδή είναι στο -5 από την δεύτερη Αλ Χιλάλ, έχοντας ίδιο αριθμό αγώνων με αυτήν!
Στο γήπεδό της έπαιξε 21 παιχνίδια φέτος για όλους τους θεσμούς, καταφέρνοντας να κερδίσει μόλις 12, έχοντας και πέντε ήττες, επιδόσεις που δύσκολα οδηγούν σε κατακτήσεις τίτλων!
Λογικά αυτά είναι και τα τελευταία παιχνίδια του Ιταλού προπονητή της, Στέφανο Πιόλι, αφού δύσκολα να μείνει και τη νέα χρονιά. Ειδικά αν μείνει ο Ρονάλντο, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι, κρίνοντας τον ανέτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης και κάτι ανάλογο προσανατολίζεται να κάνει και απόψε!
Στατιστικά
*9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*11 σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της
ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ
Προηγούμενο ματς: H Αλ Τααβόν έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Αλ Κάντσια με αυτογκόλ του Τζιρότο στο 61ο λεπτό.
Η Αλ Τααβόν έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Αλ Κάντσια, γνωρίζοντας τέταρτη ήττα στους έξι τελευταίους αγώνες, όπου έχει και από μία νίκη και μία ισοπαλία!
Γενικότερα στους 26 τελευταίους αγώνες της έχει πλέον εφτά νίκες και δέκα ήττες, με εννιά ισοπαλίες.
Ειδικά μακριά από την έδρα της, έχει περισσότερες νίκες από ήττες, εννιά έναντι οκτώ, σε συνολικά 21 αναμετρήσεις που έχει δώσει!
Είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύσκολα θα πέσει κάτω από την 9η, δηλαδή θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι στο -2 από την έβδομη θέση.
Από εκεί και πέρα, κάτι ακούστηκε για τη θέση του προπονητή της νέας σεζόν, με τον Ρουμάνο Κόσμιν Κόντρα να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να αναλάβει την ομάδα.
Στατιστικά
*8/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/12 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.