*Δεύτερος γύρος του γαλλικού Coupe De La Ligue.

ΧΑΒΡΗ (Ligue 2)

Την περασμένη Παρασκευή έμελλε να γνωρίσει την πρώτη της φετινή ήττα κι αυτή ήρθε, μάλιστα, εντός έδρας, από την Τρουά με σκορ 3-1, σε ένα πραγματικά «τρελό» παιχνίδι. Μόλις στο 4’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντί να πτοηθεί, κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα. Πάνω που ισορροπούσε, παραχώρησε πέναλτι, από το οποίο έμεινε και πάλι πίσω.

Η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια, που της επέτρεπε να έχει ελπίδες για ισοφάριση ή και για κάτι καλύτερο. Οι αλλαγές, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο άργησαν και η Τρουά σε μια από τις λιγοστές της επιθέσεις έκανε το 3-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ήταν προφανές ότι δε μπορούσε να αντιδράσει, ενώ δεν της «βγήκε» και το ματς. Δίνει μεγάλη σημασία στη σημερινή αναμέτρηση, τουλάχιστον αν πιστέψουμε όσα δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητή της, Μπομπ Μπράντλεϊ.

Δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ενώ οι διαφοροποιήσεις στην αποστολή έχουν να κάνουν με την είσοδο του νεοφερμένου Ούγγρου φορ Μπεσέ, αλλά και του έμπειρου χαφ Γκαμπόα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Τρουά.

Στατιστικό: Προέρχεται από τρία συνεχόμενα G/G.

ΣΑΤΟΡΟΥ (National)

Είναι δεδομένο πως αν είχε να διαλέξει μεταξύ κυπέλλου και πρωταθλήματος, η επιλογή του που θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος, θα ήταν αυτονόητη. Στο πρωτάθλημα, φυσικά. Η απροσδόκητη πρόκριση επί της Νιμ, όμως, στα πέναλτι, της έδωσε την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση, που τη βρίσκει αντιμέτωπη της Χάβρης.

Στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές, είναι στην ένατη θέση, με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Μπουλόν. Γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια πιο ισχυρή ομάδα, αλλά όπως δήλωσε και ο προπονητής της, Μισέλ Εστεβάν, τέτοια παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να αποδείξουν ποιοι είναι, να προκαλέσουν την έκπληξη και, φυσικά, να κερδίσουν μια μόνιμη θέση στις επιλογές του.

Θα παίξει με «ανάμικτη» ενδεκάδα, σε ότι αφορά βασικούς και αναπληρωματικούς, αφού την Παρασκευή δίνει must-win παιχνίδι απέναντι στη Μπελφρότ, για την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, πλην των βασικών χαφ Σανκαντέ και Αλτάμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Μπουλόν.

Στατιστικό: Μετρά 7 συνεχόμενα Over 1,5 σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.