3η αγωνιστική

*Αήττητη η Φουκουόκα στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σονάν Μπελμάρε, έχοντας επικρατήσει στα 4/6.

*Το Μάιο του 2014 χρονολογείται η τελευταία νίκη της Σονάν Μπελμάρε επί της Φουκουόκα, για το πρωτάθλημα.

ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Γιοκοχάμα Μαρίνος, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Κόνο στο 51ο λεπτό.

Αήττητη μετά τις δυο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος η Φουκουόκα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σιγκετόσι Χασέμπε φιλοξενήθηκε από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες, όμως κόντρα στη ροή πήρε το προβάδισμα, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δέχθηκε πίεση στην πορεία, αλλά απέφυγε τα χειρότερα.

Πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας προηγηθεί η εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Σαπόρο, στην πρεμιέρα. Μακροχρόνια η απουσία του Ριόγκα Σάτο.

Φουκουόκα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Κιότο Σάνγκα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα με τον Τανάκα στο 15′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα, εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα στο 82′ με τον Σουζούκι.

Από νίκη προέρχεται ωστόσο και η Σονάν Μπελμάρε, στις δικές της υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σατόσι Γιαμαγκούτσι φιλοξενήθηκε από την Κιότο Σάνγκα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, μπορεί να προηγήθηκε και να δέχθηκε πολύ γρήγορα την ισοφάριση, ωστόσο είχε την υπομονή και προς το φινάλε σκόραρε και πάλι.

Οι τρεις βαθμοί που πανηγύρισε, ήταν και οι πρώτοι φετινοί της, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας από την Καβασάκι. Με απουσίες η αποστολή της.

Σονάν Μπελμάρε Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φουκουόκα – Σονάν Μπελμάρε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ