* 24η αγωνιστική.

* G/G & over 2,5 τα 7/9 μεταξύ τους μέσα στη δεκαετία.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει νικήσει στα 2 τελευταία εντός κόντρα στην Τζιρόνα, ηττήθηκε με 1-2 το 2019, ισόπαλη με 1-1 το 2022.

* Στον πρώτο γύρο: Τζιρόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (01/10).

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της πόλης εντός. Προηγήθηκε με τον Ντίαθ (20’), ισοφαρίστηκε από τον Γιορέντε στις καθυστερήσεις.

Επισήμως η Ατλέτικο είναι ο κακός της δαίμονας, είναι η ομάδα που δεν θα έχει καταφέρει να νικήσει στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα σε όλη τη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν. Η μόνη πιθανότητα να βρεθεί απέναντί της, είναι να διασταυρωθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κι αυτό έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί.

Το θετικό για εκείνη είναι πως δεν την επηρέασε βαθμολογικά αυτή η απώλεια των δύο βαθμών, παραμένει στο +2 από την Τζιρόνα. Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι, ασχέτως των όσων έχει πει ο Αντσελότι τον τελευταίο καιρό, είναι πράγματι ένα από τα πιο καθοριστικά στη σεζόν για τη Λα Λίγκα. Αν το κερδίσει, πάει στο +5 και αποκτά ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο, αν το φέρει ισόπαλο, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θα συνεχίσει να είναι πρώτη. Το μόνο που δεν θέλει είναι να το χάσει, διότι όχι μόνο θα περάσει ξανά δεύτερη, αλλά θα δώσει στην αντίπαλο την ψυχολογία και κυρίως την πίστη να διεκδικήσει δυναμικά τον τίτλο.

Έχοντας μπροστά ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι για τη Λα Λίγκα, δεν μπορεί να σκεφτεί το επερχόμενο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κλήρωση στάθηκε αρκετά τυχερή, η Λειψία φέτος δεν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, όμως θέλει προσοχή ειδικά στην έδρα της και οι “μερένχες” πέρα από την επιθυμία τους να ανακτήσουν τον εγχώριο τίτλο της Λα Λίγκα, θέλουν κάτι αντίστοιχο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

“Η Τζιρόνα έρχεται εδώ με τη φιλοδοξία να μας νικήσει και να βρεθεί ξανά στην κορυφή, αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε. Και έχουν χρήματα που να μπορούν να μείνουν σε ένα μέρος στη Μαδρίτη το οποίο δεν θα είναι καθόλου φτηνό” ανέφερε ο Αντσελότι, στέλνοντας ένα σοβαρό μήνυμα στους παίκτες του, καλυμμένο με αστεϊσμό για να το περάσει πιο ανάλαφρα ο Τύπος.

Επιστρέφει ο χαφ Τσουαμενί που προορίζεται πάλι για στόπερ ελλείψει άλλου, έτοιμοι και ο στόπερ Ρούντιγκερ με τον εξτρέμ Βινίσιους που έλειψαν πολύ από το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Έξω ο στόπερ Νάτσο.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Τρέχει ένα μίνι σερί με 2 under 2,5.

* Αήττητη στα 4 τελευταία, έσπασε σερί από 3 νίκες με την Ατλέτικο.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΖΙΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ εντός με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είχε ευκαιρίες να πετύχει γκολ, το ίδιο όμως και η αντίπαλος.

Ό,τι άξιζε πήρε απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δεν κλείστηκε αλλά την έκανε να καρδιοχτυπήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Κι η ίδια βέβαια δεν είχε τη γνωστή της εκρηκτικότητα ως ομάδα, φάνηκε να έχει ξεμείνει ως έναν βαθμό από ιδέες.

Η διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στους δύο βαθμούς χάρη στην Ατλέτικο, επομένως πάει στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για να δώσει μια μάχη τίτλου με το μεγάλο φαβορί. Το άγχος είναι όλο στην απέναντι πλευρά, όπως και η υποχρέωση για νίκη, από τη δική της πλευρά ο Μίτσελ έχει πει αμέτρητες φορές πως ο στόχος είναι απλώς η ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ωστόσο, στον αγωνιστικό χώρο του “Μπερναμπέου” δεν θα παρουσιαστεί μια χαλαρή ομάδα, αλλά μια διαβασμένη και αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος άγχους που θα κάνει η αντίπαλος, ώστε να την προσπεράσει ξανά και να γίνει υπολογίσιμος ανταγωνιστής στη μάχη του τίτλου. Κι αν δεν τα καταφέρει, δεν έγινε και τίποτα.

“Αν κερδίσουμε, δεν θα γίνουμε αυτομάτως και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμα υπάρχουν πολλοί βαθμοί που παίζονται, εμείς ονειρευόμαστε να παίξουμε στην Ευρώπη” δήλωσε για άλλη μια φορά ο κόουτς των Καταλανών. Κακή συγκυρία για εκείνον το γεγονός ότι αποβλήθηκε στο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο του.

Τιμωρημένοι με κάρτες ο στόπερ Μπλιντ και ο μέσος Ερέρα, προλαβαίνει και θα δώσει το παρών ο φορ Ντόβμπικ.

Τζιρόνα Στατιστικά

* Κέρδισε μόνο 1/3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πρώτη φορά κάνει τέτοιο ποσοστό μέσα στη σεζόν σε μια τριάδα αγώνων.

* Under 1,5 τα 2 τελευταία παιχνίδια της, δεν δέχτηκε γκολ σε κανένα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Τζιρόνα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ