25η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Λίβινγκστον-Κιλμάρνοκ 3-1.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Κιλμάρνοκ-Λίβινγκστον 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μάδεργουελ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μάγιο στο 13’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπάιρ στο 38’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή, όμως απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στη συνέχεια πιέστηκε αρκετά, όμως κατάφερε να κρατήσει το σκορ στα ίδια επίπεδα ως το τελευταίο σφύριγμα.

Μια καλύτερη εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και φιλοξενεί την ουραγό του πρωταθλήματος. Εξαιρετική σε ότι αφορά το σκοράρισμα, βρίσκει δίχτυα με συνέπεια στις περισσότερες αναμετρήσεις της, όμως αυτό την «πληγώνει» είναι η άμυνά της, αφού δείχνει να μην μπορεί να βρει λύσεις στο μεγάλο της αυτό πρόβλημα. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα αυτή τη στιγμή, στο -12 από την 3η Χαρτς και στο +7 από την 7η Χιμπέρνιαν, έχοντας και μια αγωνιστική παραπάνω.

Κιλμάρνοκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρέιντζερς, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σοάρες στο 40’ και το 2-0 ο Ματόντο στο 45+2’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κάντγουελ στο 56’.

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα για τη Λίβινγκστον. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία, όντας μονίμως στο δικό της μισό του γηπέδου. Αμυντικά υπέκυψε εύκολα και από νωρίς, δεχόμενη συνολικά τρία τέρματα.

Σημαντικά όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής για κείνη, καθώς τα πλέι-οφ ολοένα και πλησιάζουν. Τραγική σε ότι αφορά τα αμυντικά της καθήκοντα, ένα πρόβλημα που έχει από την αρχή της σεζόν και φαίνεται να μην μπορεί να βρει κάποια λύση. Επιθετικά σκοράρει, αλλά και πάλι αυτό δεν της έχει «καλύψει» όσες φορές θα ήθελε τα αμυντικά της προβλήματα ώστε να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ουραγός του πρωταθλήματος εδώ και καιρό, στο -6 από την 11η Ρος Κάουντι, έχοντας και μία αγωνιστική παραπάνω.

Λίβινγκστον Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

Κιλμάρνοκ – Λίβινγκστον στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ