*17η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 1-0

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Παναχαϊκή στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-4-4).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στα Χανιά εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μολονότι έμειναν πίσω στο σκορ στο 51′, οι Πατρινοί ισοφάρισαν άμεσα (60′) και έφτασαν στην ανατροπή λίγο πριν το τέλος του αγώνα (88′).

Έβγαλε χαρακτήρα σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Τάτση και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μέχρι να δεχτεί το γκολ από τα Χανιά ήταν εξαιρετικά παθητική. Ωστόσο, στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε άριστα την χαλάρωση των φιλοξενούμενων, οι παίκτες της έβγαλαν πάθος και έκαναν κατάθεση ψυχής, φτάνοντας έτσι στην μεγάλη ανατροπή.

Με μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία (2-3-1) έχει επιστρέψει στην μάχη της παραμονής και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Ντε Ολιβέιρα και Μούλντερ. Τραυματίες παραμένουν οι Μπαξεβάνος, Ιατρούδης και Παραστατίδης, ενώ δεν υπολογίζεται καιρό τώρα ο Κούτσιας.

Παναχαϊκή Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

HΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προηγούμενο ματς: Πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στην Καλαμάτα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ που έκανε την διαφορά πέτυχε ο Λατίνοβιτς στο 14′.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο η Ηλιούπολη, η οποία υπέταξε και την Καλαμάτα με 1-0 πραγματοποιώντας μάλιστα μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση. Αυτή μάλιστα ήταν και η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, άπασες με ακριβές σκορ 1-0. Ζει μεγάλες στιγμές αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Μεγάλο της όπλο η άμυνα και το γεγονός πως παίζει για την ουσία και όχι για την ποιότητα.

Απέκτησε ως ελεύθερο τον Λαουτάρο Κόστα και είναι άμεσα διαθέσιμος. Δεν έχει βγάλει αποστολή, όπως συνηθίζει. Μακροχρόνιος τραυματίας ο Βοσνακίδης, ενώ εξέτισε και επιστρέφει άμεσα ο Φρίμπονγκ.

Ηλιούπολη Στατιστικά

*11/13 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ